Motosikletiyle ilerleyen fitness antrenörü uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti!

Gaziantep'te kullandığı motosikletiyle seyir halinde ilerlemekte olan Recep Karakaya önünde duran araç sürücüsü tarafından silahlı saldırıya uğradı, Karakaya canını kurtarmaya çalışsada kurşunların hedefi olmaktan kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Motosikletiyle ilerleyen fitness antrenörü uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti!

Gaziantep Nizip İlçesi Atatürk Mahallesi'nde bulunan otogar yakınlarında kullandığı motosikletiyle seyir halinde ilerlemekte olan fitness antrenörü Recep Karakaya önüne kırıp durduran şahsın silahlı saldırısına uğradı. 

Önünün kesilmesi sonrasında motosikletinden inen Karakaya yol kenarında bulunan boş arazide kaçmaya çalışsada kimliği belli olmayan şahsın silahından çıkan kurşunların hedefi olmaktan kurtarılamadı. 

Olay sonrasında silah sesini duyan çevrede ki görgü tanıkları cep telefonlarına sarılarak saldırganı kaçarken görüntüledir ve 112 ekiplerine haber vererek yardım istediler.

Olayın yaşanmasından dakikalar sonra bölgeye gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde Karakaya'nın hayatını kaybettiği belirlendi. 

Olay yeri inceleme ve polis ekipleri tarafından olayın yaşandığı bölgede geniş çaplı yapılan inceleme sonrasında katil zanlısı kimliği bilinmeyen şahsı yakalamak için çalışma başlatıldı, Karakaya'nın cansız bedeni ise otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı. 


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.