Muğla'da sevgilisiyle tartışan genç kız çektiği video sonrasında kayalıklardan atladı!

Muğla'da erkek arkadaşı ile kavga eden Bahar C. Asar Dağı kayalıklarına çıkarak, "Seni hiç bir zaman aldatmadığım" dediği videoyu çektikten sonra kendini kayalıklardan aşağıya bıraktı.

Muğla'da sevgilisiyle tartışan genç kız çektiği video sonrasında kayalıklardan atladı!

Muğla'nın Menteşe İlçesi'nde Bahar C., 21 yaşında ki erkek arkadaşı Hüseyin Ö. ile tartışmaya başladı. İkili arasında çıkan tartışma alevlenirken kavga sonrasında Bahar C. Asar Dağı'na çıkarak video çekmeye başladı. 

Bahar C.'nin çektiği videoların içerisinde "Ben öldükten sonra kendini engelleyebilirsin, hiç sıkıntı yok. Duygu sömürüsü yapmıyorum. Ama şunu bil ki; seni hiçbir zaman aldatmadım. Seni çok sevdim. Bu sevgimi ispatlamam gerekiyorsa, buradayım" dediği görülürken, genç kadın çektiği videoları erkek arkadaşına ve ailesine attı. 

Videoları gönderen Bahar C. 50 metre yüksekliğinde ki Asar Dağı'ndan kendisini boşluğa bırakırken, Bahar C. tarafından gönderilen videoları gören ailesi telaş içerisinde durumu 112 ekiplerine bildirdi.

Yapılan ihbarla birlikte bölgeye ulaşan ekipler tarafından 5 saatlik süren çalışmalar sonrasında Bahar C.'nin cansız bedenine ulaşıldı. 

Olay yerinde yapılan incelemeler sonrasında Bahar C.'nin cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, ekipler tarafından yaşanan olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 
 


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.