Gaziantep'te iki aile arasında çıkan kavgada kan aktı, 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı!

Gaziantep'te husumetli iki aile arasında yaşanan kavgada kan aktı, yaşanan silahlı kavgada 1'i polis memuru olmak üzere 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişide yaralanması sonrasında hastaneye kaldırıldı.

Gaziantep'te iki aile arasında çıkan kavgada kan aktı, 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı!

Gaziantep merkez Güneş Mahallesi'nde gece saatlerinde komşu olan Çekiç ile Kuş ailesi arasında geçmişten gelen husumet sonrasında, çöp atma meselesi yüzünden tekrardan tartışma çıktı. 

İki aile arasında çıkan tartışma kısa süre içerisinde kavgaya dönüşürken, kavgada silahları çıkaran taraflardan 35 yaşında ki polis memuru Mehmet Ali Kuş, 23 yaşında ki Ali Çekiç ile ismi bilinmeyen 2 kişi kurşunların hedefi olması sonrasında yaralandı. 

Çevrede ki vatandaşların 112'ye haber vermesiyle birlikte bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kısa süre içerisinde bölgeye ulaşan sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahale sonrasında polis memuru Mehmet Ali Kuş Abdulkadir Yüksel Devlet Hastanesi'ne, Ali Çekiç ve diğer 2 yaralı ise Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan Ali Çekiç ile Mehmet Ali Kuş doktorlar tarafından yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Polis ekipleri tarafından olayın gerçekleştiği bölgelerde yapılan detaylı inceleme sonrasında olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

 


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.