O simitçi çocuğa telefon hediye ettiler

Lüleburgaz ilçesi içerisinde geçmiş olduğumuz akşam saatlerine doğru cep telefonlarına bakmış olduğu görüntüleri ortaya çıkmış olan ve milyonları çok fazla duygulandıran Mehdi Sarı'yla ilgili olarak Lüleburgaz Kaymakamlığı hızlı bir şekilde harekete geçmiş durumda.

O simitçi çocuğa telefon hediye ettiler


Lüleburgaz ilçesi içerisinde geçmiş olduğumuz akşam saatlerine doğru cep telefonlarına bakmış olduğu görüntüleri ortaya çıkmış olan ve milyonları çok fazla duygulandıran Mehdi Sarı'yla ilgili olarak Lüleburgaz Kaymakamlığı hızlı bir şekilde harekete geçmiş durumda. Kaymakam görevinde bulunan Mustafa Kaya'yla Mehdi Sarı Lüleburgaz Kaymakamlığı içerisinde bir araya gelmiş durumda.

Mehdi'nin bu vaziyetinden çok fazla etkilenmiş olduğunu ifade eden Kaymakam Kaya, çocuğa hayalini kurmakta olduğu cep telefonunu hediye etmiş bulundu.  Ufak yaştaki Mehdi yapmış olduğu açıklamada; ''Okul bittikten sonra simit satmaktayım. Cep telefonu ile oyun oynamaktaydım. Bana telefon almış olanlara da teşekkür ediyorum'' ifadelerine yer verdi.


Kaymakam görevinde bulunan Kaya ise; ''Şunu ilk olarak ifade edeyim, geçtiğimiz gün ben Mehdi'nin haberini gördüğüm zaman ilk olarak Kırklareli şeklinde anladım. Lüleburgaz'da olduğunu öğrendikten sonra da Mehdi'yi bulduk. Şu soruyu ilk olarak sordum. Devamsızlığı bulunuyor mu, okula gitmekte mi diye. Okula devamlı olarak gittiği, disiplinli bir durumda ve çok saygılı öğrenci olduğu bilgisine ulaştım. Okul çıkışı olduğunda boş zamanlar içerisinde simit satmakta olduklarını ifade ettiler. Mehdi karnesi ile beraber bugün içerisinde bana ziyaret için geldi. Karnesinde yer alan notları da fazla kötü  bir durumda değil. Daha iyi yapacak olduğu konusunda da söz verdi. İnşallah daha sonraki dönem içerisinde derslerini daha fazla iyileştirmiş olacak. Cep telefonuna alakasını gördüğümüzde ona biz karne hediyesi verelim ifadelerine yer verdik'' şeklinde konuştu.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.