Okul koridoru içerisinde büyük bir rezalet

Çankırı Cumhuriyet Mahallesinde yer alan İsmet İnönü Ortaokulu içerisinde  öğretmenlik olarak görevli olan M. S, öğrencisinin velilerinden biri olan H. A. tarafından darp edildi.

Okul koridoru içerisinde büyük bir rezalet


Çankırı Cumhuriyet Mahallesinde yer alan İsmet İnönü Ortaokulu içerisinde  öğretmenlik olarak görevli olan M. S, öğrencisinin velilerinden biri olan H. A. tarafından darp edildi.

İhbarda bulunulmasının ardından olayın yaşanmış olduğu yere gelen polis ekipleri  ise bu veliyi hızlı bir şekilde gözaltına almış oldu. Olayla alakalı olarakta bir soruşturma başlatılmış durumda. Okulun ise, yarım günlük tatil edilmesine karar verildi.

Güvenlik kamerasına yansımış olan görüntülere bakıldığında, velinin sınıf içerisinden öğretmeni  çıkartıp koridorda darp etmesi yer almakta.

 İl Milli Eğitim Müdürlüğün tarafından konuya yönelik yapılmış olan yazılı  açıklama içerisinde, öğretmene gerçekleştirilen bu  saldırı da kınandı.

Eğitim çalışanlarına yönelik olarak gerçekleştirilen şiddet olayının yeni bir tanesinin Çankırı'da  yaşanmış olduğuna vurgu yapılan açıklama içerisinde, şu ifadeler yer aldı;

''Öğretmenlerimizin motivasyonlarına, itibarları ile birlikte  canına kast etmiş olan  şiddet olayları, eğitim ve  öğretim faaliyetlerinin önünde yer alan en büyük engellerden biridir.  Eğitim alanındaki çalışanlar, veli ile birlikte öğrenci gibi pek çok kesim tarafından çok rahat bir şekilde hedef  alınabiliyor ve bunlara rağmen öğretmenlerimiz de çok büyük bir mağduriyet yaşayabiliyorlar. Sayın  Valimizin takdirleri ile birlikte, öğrenci ve  de öğretmenlerde meydana gelmiş olan tedirginliklerden  ötürü 22 Mayıs 2019 Çarşamba gününde öğle sonunda İsmet İnönü Ortaokulu içerisinde eğitim ve öğretime yarım günlük bir süreyle ara verilmiştir. İsmet İnönü Ortaokulu içerisinde görev yapmakta bulunan  meslektaşımıza gerçekleştirilen bu saldırıyı şiddetli bir şekilde kınıyor, bu menfur saldırı esnasında mağdur  durumda bulunan öğretmenimize ise geçmiş olsun dileklerimizi iletmekteyiz. Öğretmenimize sahip  çıkabilmek, geleceğimize  de sahip çıkabilmektir. Bu bilinç ile birlikte öğretmenimizin şahsı üzerinde, bütün  eğitim camiamıza gerçekleştirilen bu çirkin saldırınında takipçisi konumunda olacağız.''

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.