Okuldan kaçmak isterken camdan düştü

Esenyurt ilçesinde yer alan bir ortaokul içerisinde 5. sınıfta okuyan bir öğrenci, 3. katta yer alan sınıfın penceresinden aşağı düştü.

Okuldan kaçmak isterken camdan düştü


Esenyurt ilçesinde yer alan bir ortaokul içerisinde 5. sınıfta okuyan bir öğrenci, 3. katta yer alan sınıfın penceresinden aşağı düştü. Öğrencinin düşme sonucunda ağır bir şekilde yaralanmış olduğu bu olay, güvenlik kameralarına da saniye saniye.

Söz konusu bu olay, bugün satler; 15:00 civarında Kıraç Mahallesi içerisinde yer alan bir ortaokulda gerçekleşti. Adı konusunda bir bilgiye ulaşılamayan 5. sınıfta öğrenim gören bir öğrenci teneffüs esnasında 3. katta yer alan sınıfının penceresine çıktı ve sonrasında ise aşağıya düştü. Öğrencinin  atmış olduğu çığlıkların farkına varan okul yönetimiyle birlikte veliler ise hızlı bir şekilde olayın gerçekleşmiş olduğu yere doğru koşmaya başladı.

Okula gelmiş olan sağlık personelleri ise öğrenciyi hızlı bir şekilde hastaneye götürdü. Söz konusu bu öğrencinin okuldan kaçmak amacıyla camdan atlamaya çalışmakta olduğu ileri sürüldü 

Meydana gelen bu dehşet anları  ise okulda yer alan güvenlik kameralarında da dakika dakika yansımış oldu. Görüntülere bakıldığında sınıfın pencere kısmına çıkmış olan bir öğrenci, bir müddet boyunca aşağıya doğru bakmakta ve hemen sonrasında ise düşüyor. Olayın hemen sonrasında da veliler panik içinde okulun bahçe kısmına doğru koşuyor.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.