Vatandaşlar köpüklü su sebebiyle tedirgin oldu

Tuzla ilçesinde yanmış olan fabrikanın yer aldığı bölge üzerinde yağıştan sonra görülmeye başlanan köpüklü su çok büyük bir endişe yaratmış durumda.

Vatandaşlar köpüklü su sebebiyle tedirgin oldu


Tuzla ilçesinde yanmış olan fabrikanın yer aldığı bölge üzerinde yağıştan sonra görülmeye başlanan köpüklü su çok büyük bir endişe yaratmış durumda. Bina üzerinde çalışmalarını sürdüren belediye personelleri de inceleme gerçekleştirmek amacıyla sudan örnekler almış oldu.

İstanbul  ilinde yer alan Tuzla ilçesindeki fabrika yangınının hemen sonrasında yağmaya başlayan yağmur vatandaşları çok daha fazla tedirgin etmiş durumda. Fabrika içerisinde incelemeler devam ederken yola almaya başlayan köpüklü suyu da belediye personelleri hızlı bir şekilde temizledi. İstanbul ilinde sabah erken saatlerde başlamış olan sağanak yağış, Tuzla ilçesinde de çok etkili olmaya başladı. Yangının çıkmış olduğu fabrika etrafıyla birlikte yollar üzerinde de sarı renk ve beyaz renkli köpükler görülmeye başladı.

Çevrede yer alanların da  kimyasal tedirginliğini arttırmış olan bu suların itfaiye personellerinin soğutma çalışmaları esnasında sıkmış olduğu köpük olarak değerlendiriliyor. Çevre Koruma Dairesinin Başkanlığı ekipleri ise yanmış olan fabrikanın çevresinde yer alan ağaç ile birlikte araba ve de yola akmaya başlayan sulardan incelemeler yapılmak amacıyla numuneler alınmış oldu. Belediyede yer alan personeller de yola akmış olan köpüklü suları hızlı bir şekilde temizledi. Fabrikanın etrafı da emniyet şeridi çekilerek kontrol altına alınmış bir vaziyette.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.