PKK'nın 20 senelik arşivi ele geçirilmiş durumda

Mardin ilinde gerçekleştirilen ''Kıran-2'' isimli operasyon dahilinde ele geçirilmiş olan bilgisayar üzerinde terör örgütlerinden biri olan PKK'nın bölge üzerinde yapmış olduğu geçtiğimiz 20 senelik saldırılarla alakalı eylemlerin bulunduğu bir arşiv ele geçirilmiş bir durumda.

PKK'nın 20 senelik arşivi ele geçirilmiş durumda


Mardin ilinde gerçekleştirilen ''Kıran-2'' isimli operasyon dahilinde ele geçirilmiş olan bilgisayar üzerinde terör örgütlerinden biri olan PKK'nın bölge üzerinde yapmış olduğu geçtiğimiz 20 senelik saldırılarla alakalı eylemlerin bulunduğu bir arşiv ele geçirilmiş bir durumda. Arşiv içerisinde yapılmış olan kapsamlı incelemelerde teröristler ile birlikte üst düzeyde yer alan devlet yöneticileriyle ilgili suikast talimatı verilmiş olduğu ortaya çıkmış bir durumda.

İçişleri Bakanlığı tarafından, 28 Ağustos tarihi içerisinde Mardin ili ile birlikte Şırnak ili ve Batman ilinde  117 tane timin katılmasıyla terör örgütlerinden PKK'ya yönelik olarak başlatılmış olan ''Kıran-2'' isimli operasyon halen sürüyor. 22 ila 23 Eylül tarihi içerisinde 41 tane timin katılmasıyla Nusaybin ilçesinde yer alan Bagok kırsalı üzerinde gerçekleştirilen operasyonla alakalı ayrıntılar da ortaya çıkmış durumda. Operasyon esnasında teröristlerin kullanmış oldukları tespit edilen 7 tane sığınağın yanı sıra 1 tane depo üzerinde güvenlik güçleri tarafından gerçekleştirilen aramalarda ele geçirilmiş olan bilgisayar, güvenlik güçleri tarafından inceleme altına alındı.

Bilgisayar üzerinde yapılmış olan incelemelerde, terör örgütlerinden biri olan PKK'nın bölge üzerinde yapmış olduğu geçtiğimiz 20 senelik saldırılarla beraber eylem arşivlerine de ulaşılmış oldu. Arşiv üzerinde yapılmış olan çok daha kapsamlı inceleme esnasında teröristlere, üst düzeyde yer alan devlet yöneticileri için suikast yapma talimatı verilmiş olduğu da açıkça ortaya çıkmış oldu.
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.