Sahte üsteğmen yakalandı

Kahramanmaraş ili içerisinde kendisini üsteğmen pozisyonunda görevli olarak tanıtarak 2 tanesi kadın beş farklı kişiyi iş bulma vaat ederek tam tamına 12.000 Türk Lirası tutarında dolandırmış olan Turgay Atmaca (29) polis ekipleri tarafından yakalandı.

Sahte üsteğmen yakalandı


Kahramanmaraş ili içerisinde kendisini üsteğmen pozisyonunda görevli olarak tanıtarak 2 tanesi kadın beş farklı kişiyi iş bulma vaat ederek tam tamına 12.000 Türk Lirası tutarında dolandırmış olan Turgay Atmaca (29) polis ekipleri tarafından yakalandı. Zanlı şahsın evinde sahte bir şekildeki üniformayla birlikte kuru sıkı tabanca bulunduğu açıklaması yapıldı.

Kahramanmaraş ili içerisinde beş farklı kişi, bir  tane üsteğmenin kendilerini iş bulma vaadinde bulunarak dolandırmış olduğunu ileri sürerek, şikayetçi oldu. şikayetçi kişiler; ''Çarşı içerisinde buluşmuş olduğumuzda üniformasıyla birlikte silahı bulunuyordu. Komutan olduğu konusunda inandığımızdan dolayı arkadaş olduk ve kendisine biraz da borç para vermiş olduk. ''Görev yaptığım askeriye içerisinde çevrem bulunuyor, size işte ayarlarım'' ifadelerine yer verdi. İş bulacak olduğunu söylediğinden dolayı da para verdik'' ifadelerine yer verdiler.

Şikayetçi şahısların vermiş olduğu eşkal sebebiyle özel bir çalışma başlatmış olan Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı olarak faaliyet gösteren Yankesicilik ile birlikte Dolandırıcılık Bürosu Amirliğinde görevli ekipler, dolandırıcı kişinin polis merkezinde ''bilişim yolu ile hırsızlık'' şeklindeki suç sebebiyle kaydı bulunan Turgay Atmaca olduğunu tespit etti. Bir tane rezidans içerisinde yaşamını sürdürdüğü tespit edilmiş olan Turgay Atmaca, gerçekleştirilen bir operasyonla yakalanmış oldu. Ev içerisinde yapılmış olan arama esnasında da üsteğmen rütbesinin takılı bir durumda bulunduğu üniformanın yanı sıra kuru sıkı bir tane de tabanca ele geçirildiği açıklandı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.