Trabzon'daki trafik kazasında 2 kişi yaşamını yitirdi

Trabzon ilinde yer alan Akçaabat ilçesi içerisinde, yabancı plakaya sahip tırın arka taraftan çarpmış olduğu yolcu minibüsü üzerinde yaralandığı açıklanan 24 vatandaştan 2 tanesi, kaldırılmış olduğu hastane içerisinde bütün müdahalelere karşın yaşamını kaybetti.

Trabzon'daki trafik kazasında 2 kişi yaşamını yitirdi


Trabzon ilinde yer alan Akçaabat ilçesi içerisinde, yabancı plakaya sahip tırın arka taraftan çarpmış olduğu yolcu minibüsü üzerinde yaralandığı açıklanan 24 vatandaştan 2 tanesi, kaldırılmış olduğu hastane içerisinde bütün müdahalelere karşın yaşamını kaybetti. Kent içerisindeki farklı hastanelere götürülen 22 tane yaralı kişinin tedavilerinin devam ettiği ifade edildi.

Söz konusu bu kaza, saatler 13:30 civarında ilçeye bağlı bir durumda bulunan  Yıldızlı Mahallesi üzerindeki Karadeniz Sahil Yolu içerisinde gerçekleşti. Trabzon ilinden Giresun yönüne doğru hareket halinde olan Gürcistan plakasına sahip tır, aynı istikamete doğru seyir halinde bulunan şoförü tespit edilemeyen 61 M 1152 plakasına sahip bir yolcu minibüsüne çarpmış oldu.

Söz konusu bu kaza esnasında, minibüs içerisinde yer alan 23  tane yolcuyla birlikte tır şoförü yaralandı. İhbarda bulunulmasının sonrasında bölgeye çok fazla sayıda polis ekini ile birlikte sağlık ekibi ve itfaiye ekibi yönlendirildi. Yaralı kişimlerin bulunmakta oldukları yerden çıkartılması amacıyla ekipler de bir çalışma başlatmış durumda. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalede bulunulmuş olan yaralı kişiler, ambulanslar aracılığıyla farklı hastanelere götürüldü.

Hastaneler içerisinde tedavi altına alınan yaralı kişilerden 4 tanesinin sağlık durumlarının ciddi bir durumda bulunduğu, hayati tehlikelerinin de olduğu bilgisine ulaşıldı. Ayrıca gelmiş olan son dakika bilgisine bakılırsa durumu ağır olduğu konusunda açıklama yapılan 4 tane yaralı kişiden 2 tanesi yaşamını kaybetti.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.