Sel felaketinde bilanço artıyor, hayatını kaybedenlerin sayısı 17'ye yükseldi!

Depremlerin ardından sel felaketi ile mücadele eden Şanlıurfa ve Adıyaman'da devam eden arama kurtarma çalışmaları sonucu iki kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı. Felakette hayatını kaybedenlerin sayısı 17'ye yükseldi.

Sel felaketinde bilanço artıyor, hayatını kaybedenlerin sayısı 17'ye yükseldi!

Depremde büyük yıkımın yaşandığı illerden olan Şanlıurfa ve Adıyaman'da yaralar sarılmaya çalışılırken bir taraftan da yağışların etkisini göstermesiyle birlikte sel felaketi yaşandı. Birçok mahalle sular altında kalırken onlarca araç hasar gördü. 
Meydana gelen felakat sonrası arama kurtarma çalışmaları devam ederken bölgeden acı haberler gelmeye devam ediyor. Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde sel sonucu bodrum katı suyla dolan bir alışveriş merkezinde 1 kişinin cansız bedenini buldu ve bununla birlikte Şanlıurfa'daki can kaybı 15'e yükseldi. Adıyaman'da da 2 kişi yaşamını yitirirken, toplam can kaybı 17'ye çıktı.
Yaşanılan afet sonrası Şanlıurfa'da eğitime birgün ara verildi. 


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.