Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu Yavru Vatan Kıbrıs'ta!

Deprem bölgesini ziyaretinin ardından KKTC'ye eşiyle birlikte giden Kemal Kılıçdaroğlu, depremde hayatını kaybeden voleybol takımı sporcularının ailelerini taziyede bulundu. Kılıçdaroğlu depremde yaşamını yitiren genç sporcuların mezarlarına çiçek bıraktı.

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu Yavru Vatan Kıbrıs'ta!

CHP Lideri ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte KKTC'ye giderek, Kahramanmaraş merkezli depremler sırasında Adıyaman'daki İsias Hotel'de hayatını kaybeden Gazimağusa Türk Maarif Koleji'nin kız ve erkek voleybol takımı oyuncularının ailelerini ziyaret ederek taziyede bulundu. 
Kahramanmaraş'ta meydana gelen felakette, Adıyaman'daki İsias Hotel'de konaklamakta olan  31 turist rehberi ve KKTC'li ortaokul voleybol takımı kafilesinden 25'i çocuk toplamda 35 kişi hayatını kaybetmişti.
 


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.