Sıfır diye almıştı boyalı çıktı

Tekirdağ ilinin Saray ilçesi içerisinde yaşamını sürdüren Müşerref Çavuş'un (57), 2 sene önce Çorlu il.esinde yer alan bir tane bayiden '0' olarak, 82.000 Türk Lirası tutarında satın almış olduğu aracının tavanının 2 defa boyanmış olduğu ortaya çıkmış bir durumda.

Sıfır diye almıştı boyalı çıktı


Tekirdağ ilinin Saray ilçesi içerisinde yaşamını sürdüren Müşerref Çavuş'un (57), 2 sene önce Çorlu il.esinde yer alan bir tane bayiden '0' olarak, 82.000 Türk Lirası tutarında satın almış olduğu aracının tavanının 2 defa boyanmış olduğu ortaya çıkmış bir durumda. Çavuş, noterle birlikte tespit yaptırarak, Çorlu Asliye Hukuk Mahkemesi'ne özel bir dava açmış oldu.

Saray ilçesi içerisinde yaşamını sürdüren Müşerref Çavuş, 2017 senesi içerisinde yetkili bir tane bayiden 82.000 Türk Lirası tutarında bir bedel ödeyerek sıfır otomobil satın aldı. Yaklaşık  olarak 2 sene geçtikten sonra aracı satma konusunda isteği bulunan Çavuş, alıcı ile beraber ekspere gitti. Eksperde yer alan yetkililer tarafından hazırlanmış olan raporda da 0 denilip satılmış olan aracın tavanının 2 defa boyanmış olduğu ifade edildi. Almış olduğu raporla  birlikte yetkili bayiye gitmiş olan Çavuş ise, aracı değiştirme  konusunda isteğinin olduğunu ifade etti. Fakat; ''Sorumlusu hiç bir şekilde bizler değiliz'' şeklinde bir yanıt. Bu yanıtın sonrasında ise noter huzurunda  özel bir tespit yaptırarak, hemen sonra Çorlu Asliye Hukuk Mahkemesi'ne giderek bir dava açmış oldu.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.