Arabanın içindeki fuhuş ölümle sona erdi

Çanakkale ili içerisinde gerçekleştirilmiş olan fuhuş operasyonu kapsamında 2 tanesi yabancı uyruğa sahip olmak üzre toplamda 4 kişi yakalandı ve gözaltına alınmış oldu.

Arabanın içindeki fuhuş ölümle sona erdi


Çanakkale ili içerisinde gerçekleştirilmiş olan fuhuş operasyonu kapsamında 2 tanesi yabancı uyruğa sahip olmak üzre toplamda 4 kişi yakalandı ve gözaltına alınmış oldu.

Elde edilmiş olan bilgiye bakılır ise, 26 Nisan Cuma gününde 2019 tarihi içerisinde R. D adına sahip şahıs, şüpheli durumda bulunan A. M. adlı yabancı uyruğu bulunan kadınla aracın içinde fuhuş yaptığı esnada ölmesinin sonrasında, Çan Cumhuriyet Başsavcılığı'nın emir vermesiyle beraber Çanakkale İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler teknik takip ile birlikte fiziki takip başlatmış oldu.

'Örgütlü Bir Şekilde Birini Fuhuşa Teşvik Etmek ya da Yaptırmak veyahut Aracılık Etmek veyahut Yer Temin Etmenin Suçu'' dahilinde, 9 Temmuz 2019 tarihi içerisinde başlayıp 2 ay süresince devam eden teknik takip sonunda 30 Eylül 2019 tarihi içerisinde 4 farklı adreste, 4 tane şahsa yönelik olarak eş zamanlı bir şekilde operasyon gerçekleştirildi.

Yapılmış olan operasyon kapsamında R. D ile birlikte E. K. ve de  yabancı uyruğa sahip M. S ile birlikte A .M adına sahip şahıslar yakalanıp gözaltına alınmış durumda. Şahısların evleri içerisinde, eklentileri üzerinde ve üstlerinde gerçekleştirilen aramada; 7 tane android işletim sistemli cep telefonu, 5 tane cep telefonu sim kartı, 1 tane kredi kartı, 2 tane de yabacı uyruklu pasaport ele geçirilmiş oldu. Çan Cumhuriyet Savcısının vermiş olduğu talimatıyla beraber gözaltına alınmış olan R. D ile birlikte E. K. ve de yabancı uyruğa sahip M. S. ile birlikte A. M. adlı şahıslar çıkartıldıkları mahkeme tarafından adli kontrol şartı ile serbest bırakılmış oldu.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.