Silivri ilçesinde çatılar uçtu

Meteoroloji, İstanbul ilinin Batı kesimleri ile ilgili olarak kuvvetli yağışın yanı sıra fırtına konusunda da uyarıda bulunurken, Silivri ilçesi içerisinde şiddetini arttırmış olan rüzgar yaşamı olumsuz  bir şekilde etkilemeye başladı.

Silivri ilçesinde çatılar uçtu


Meteoroloji, İstanbul ilinin Batı kesimleri ile ilgili olarak kuvvetli yağışın yanı sıra fırtına konusunda da uyarıda bulunurken, Silivri ilçesi içerisinde şiddetini arttırmış olan rüzgar yaşamı olumsuz  bir şekilde etkilemeye başladı. Akşam saatleri içerisinde şiddetini iyiden iyiye arttırmış olan rüzgar, binalardan bazılarının da çatılarını uçurdu.

İstanbul Silivri ilçesi içerisinde şiddetini arttırmaya başlayan rüzgar yaşamı olumsuz bir biçimde etkilemeye başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yapmış olduğu uyarılarının doğrultusunda hazırlık yapmış olan esnaflar, kapı önlerinde yer alan ürünlerini de akşam olmadan dükkan içerisine taşıdı. Şiddetli durumdaki fırtına amacıyla önlem almış olan esnaflar, akşam saatleri itibariyle kuvveti hissedilmekte olan rüzgarla beraber teyakkuza geçmiş bir durumda. Öte taraftan, bazı bölgeler içerisinde vatandaşların yürümekte zorlanmakta oldukları da açık bir şekilde görülürken, seyyar satıcılarında rüzgara karşı çaresiz kalmış olduğu kameralara yansıdı. Akşam saatleri içerisinde şiddetini çok daha fazla arttırmış olan rüzgar, binalardan bazılarınında çatılarını uçurdu. Piri Mehmet Paşa Mahallesinde yer alan Recep silahtaroğlu Sokak üstündeki bir tane binanın çatısı uçtu. Olayın yaşandığı yere gelmiş olan İtfaiye ekipleri ise, çatının uçmuş olduğu bina üzerinde çalışmalar yapmakta.

Kuvvetli yağış ile birlikte fırtınanın sabaha kadar devam edeceği de meteoroloji tarafından verilen bilgiler arasında yer alıyor.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.