Şişli ilçesindeki evinde ölü olarak bulundu

İstanbul ilinde yer alan Şişli ilçesinde Nijerya asıllı bir birey ellerinin yanı sıra ayakları da arka taraftan bağlı şekilde öldürülmüş durumda bulundu.

Şişli ilçesindeki evinde ölü olarak bulundu


İstanbul ilinde yer alan Şişli ilçesinde Nijerya asıllı bir birey ellerinin yanı sıra ayakları da arka taraftan bağlı şekilde öldürülmüş durumda bulundu. Gece kulüpleri içerisinde DJ'lik yapmaya devam eden Emmanuel İfeanyi Okonyia'nın öldürülmeden hemen öncesinde işkence gördüğü bilgisine ulaşıldı.

Elde edilmiş olan bilgiye bakılır ise, gece kulüpleri içerisinde DJ'lik yapmaya devam eden Emmanuel İfeanyi Okonyia'nın oturmuş olduğu dairenin sahibi, birkaç günden beri telefonla arıyor olmasına karşın kiracısına ulaşamadığından dolayı emlakçıdan yardım talep etti. Kendisinde yer alan anahtar ile kapıyı açmış olan emlakçı, Okonyia'yı salon kısmında, elleri ile birlikte ayakları arka kısımdan kabloyla bağlanmış bir şekilde hareketsiz olarak gördü. Büyük bir panikle kapıyı kapatıp dışarı çıkmış olan emlakçı ev sahibini arayıp durumu ihbar etti.

Ev sahibinin ihbarda bulunmasından dolayı olayın yaşandığı yere sağlık ekipleri ile birlikte polis ekipleri sevk edilmiş oldu. Polisle beraber içeri girmiş olan sağlık ekipleri, Emmanuel İfeanyi Okonyia'nın ölmüş durumda bulunduğunu tespit etti. Polis ekiplerinin yapmış olduğu inceleme esnasında, cesedinin yan tarafında bir bıçak yer alan Okonyia'nın, öldürülmeden öncesinde bir işkence görmüş olduğu anlaşıldı. 2 seneden beri ikamet ettiği evde öldürülmüş olan Okonyia'nın bir kıskançlık cinayetine kurban gitmiş durumda bulunabileceği üstünde durulmakta.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.