Siyaset'te hareketlilik başladı, İYİ Parti cephesinin Gökhan Zan hamlesi sonrasında MHP'den Samet Aybaba paylaşımı!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener geçtiğimiz gün partisinin grup toplantısında Trabzonspor'un efsanevi isimlerinden Ünal Karaman ile eski milli futbolcu Gökhan Zan'a kürsüde parti rozeti takmıştı, siyasette yaşanılan gelişmeler sonrasında MHP Genel Başkanı Özel Kalem Müdür Yardımcısı Akın Yavuz sosyal medya hesabı üzerinden teknik direktör Samet Aybaba ile çekildikleri fotoğrafı paylaşarak "Kıymetli hemşehrim Samet Aybaba hocamla bugünden bir kare..." ifadelerini kullandı.

Siyaset'te hareketlilik başladı, İYİ Parti cephesinin Gökhan Zan hamlesi sonrasında MHP'den Samet Aybaba paylaşımı!

Son yıllarda sporcuların ve oyuncuların siyasete atılmalarıyla birlikte partilerde adeta ünlü isim yarışı başladı. Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen İYİ Parti grup toplantısında kürsüye davet ettiği Trabzonspor'un efsanevi isimlerinden Ünal Karaman ve eski milli futbolcu Gökhan Zan'a parti rozetlerini taktı. 

Rozetlerin takılması sonrasında Ünal Karaman memleketi olan Konya'dan, Gökhan Zan ise memleketi Hatay'dan İYİ Parti Milletvekili Aday Adaylıklarını açıkladı. 

İYİ Parti'de yaşanılan gelişmeler sonrasında MHP Genel Başkanı Özel Kalem Müdür Yardımcısı Akın Yavuz sosyal medya hesabı üzerinden ses getiren paylaşıma imza attı. 

Yavuz teknik direktör Samet Aybaba ile MHP Genel Merkezi'nde çekildikleri fotoğrafı paylaşarak "Kıymetli hemşehrim Samet Aybaba hocamla bugünden bir kare..." ifadelerini kullandı. 

MHP cephesinden yapılan paylaşım sonrasında Aybaba'nın memleketi Osmaniye'den MHP Osmaniye Milletvekili Aday Aday'ı olacağı iddialarını doğurdu. 


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.