Muharrem İnce'den Kılıçdaroğlu için sözünü dinlerim dedi, sözleri gündem oldu!

Kılıçdaroğlu'nun," Birinci turda bu işi alıp Türkiye'yi ikinci kez yormamak lazım. Doğrusu budur..." sözlerine Muharrem İnce'den yanıt gecikmedi. İnce," Onun sözünü dinler, memnuniyetle de görüşür, konuşurum" ifadelerini kullandı.

Muharrem İnce'den Kılıçdaroğlu için sözünü dinlerim dedi, sözleri gündem oldu!

Katıldığı bir televizyon programında Muharrem İnce'nin adalığı hakkındaki düşünceleri sorulan Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu konuya ilşkin,""Ben bütün partileri ziyaret ederim. Memleket Partisi'ni de ziyaret edeceğim. Olması gereken şu: Birinci turda bu işi alıp Türkiye'yi ikinci kez yormamak lazım. Doğrusu budur" diyerek adalıktan vazgeçmesini ima etti.
 Kılıçdaroğlu'nun çağrısına yanıt veren İnce, "100 bin imzayı toplayayım önce Kemal Bey benim abimdir, genel başkanımdır. Onun sözünü dinler, memnuniyetle de görüşür, konuşurum" dedi.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.