SON DAKİKA! Afad Başkanı açıkladı hayatını kaybedenlerin sayısı 40 bin 652'ye yükseldi!

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketi sonrasında hayatını kaybedenlerin sayısı yükseliyor. Son olarak AFAD tarafından yapılan açıklamada hayatını kaybedenlerin sayısının 40 bin 652'ye yükseldiği açıklandı.

SON DAKİKA! Afad Başkanı açıkladı hayatını kaybedenlerin sayısı 40 bin 652'ye yükseldi!

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetinde ki depremler sonrasında bölgede arama kurtarma ekipleri tarafından enkaz altında çalışmalar devam ediyor.

10 ili etkileyen ve binlerce binanın yıkılmasına neden olan deprem felaketi sonrasında enkaz altında mucizeler gerçekleşsede hayatını kaybedenlerin sayısı saatlerce geçtikçe yükselmekte.

Bölgede arama kurtarma çalışmalarına ek olarak çalışmaların son erdiği binalarda da operatörler tarafından enkaz kaldırma çalışmaları gerçekleşmekte.

Son olarak AFAD Başkanı Yunus Sezer tarafından yapılan açıklamada "Arama kurtarma çalışmaları yarın akşam itibari ile büyük oranda sonlandırılmış olacak. Hatay genelinde büyük bir yoğunlaşma var, 13 bine yakın arama kurtarma personelimiz orada görev yapıyor"  ifadelerine yer verildi.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.