SON DAKİKA! Ünlü şarkıcı Gülşen'in ev hapsi cezası kaldırıldı

Geçtiğimiz nisan ayında ki sahnesinde "İmam Hatipte okumuş daha önce kendisi, sapıklığı oradan geliyor" şeklinde ifade kullanan şarkıcı Gülşen hakkında 3 yıl hapis istemiyle dava açılmış, cezaevine giren Gülşen tahliye olduktan sonra ev hapsine çarptırılmıştı, alınan karar sonrasında ünlü şarkıcının ev hapisi cezası kaldırıldı.

SON DAKİKA! Ünlü şarkıcı Gülşen'in ev hapsi cezası kaldırıldı

30 Nisan 2022 tarihinde sahne aldığı konserde "İmam Hatipte okumuş daha önce kendisi, sapıklığı oradan geliyor" şeklinde ifade kullanan ünlü şarkıcı Gülşen tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. 29 Ağustos tarihinde tahliye olan Gülşene verilen ev hapsi cezası sonrasında yaklaşık 2 haftalık süreçte ünlü şarkıcı evinde geçirmekteydi. 

Ev hapsi kaldırıldı

Ünlü şarkıcı Gülşen'e verilen hapis cezası sonrasında Gülşen'in avukatı tarafından İstanbul 11. Asliye Ceza Mahkemesine sunulan iddianamenin kabul edilmesiyle birlikte şarkıcının ev hapsinin kaldırılması sonrasında talepte bulunulduğu belirtildi. Gülşen'in avukatı tarafından sunulan iddianame sonrasında ''Sanığa yüklenen suçun niteliği ve sanığa yüklenen TCK 216/1. maddesi kapsamındaki suçun cezasının alt ve üst sınırlarının 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezasını öngörüyor olması, sanık hakkında devamına karar verilen konutu terk etmemek şeklindeki adli kontrol tedbirinin mahiyeti, CMK 109. madde uyarınca "konutu terk etmemek yükümlülüğü altında geçen her iki gün, cezanın mahsubunda bir gün olarak dikkate alınır" şeklinde alınan karar sonrasında ünlü şarkıcının ev hapsinin kaldırılmasına hükmedildi. 

Öte yandan 11. Asliye Ceza mahkemesi tarafından Gülşen hakkında "İmam Hatipte okumuş daha önce kendisi, sapıklığı oradan geliyor" sözleri kullanılması nedeniyle 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı, davanın 21 Ekim taraihinde görüleceği öğrenilirken, yurt dışına çıkış yasağı ile en yakın karakola imza atma şartı getirildi. 

Alınan kararın haberini duyan yakınları büyük sevç yaşarken ünlü şarkıcı Gülşen'den henüz bir açıklama gelmedi.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.