Sultangazi içerisinde can pazarı yaşandı

İstanbul ilinin Sultangazi ilçesinde bir tane apartmanda çıktığı açıklanan yangında mahsur kalmış anne ve 4 tane çocuğu itfaiyenin yardımlarıyla kurtarıldı.

Sultangazi içerisinde can pazarı yaşandı


İstanbul ilinin Sultangazi ilçesinde bir tane apartmanda çıktığı açıklanan yangında mahsur kalmış anne ve 4 tane çocuğu itfaiyenin yardımlarıyla kurtarıldı. Yangından kurtarılmış olan ufak çocuk; ''Anne tabletime hiç bir şey olmaz değil mi'' deyip gözyaşlarını döktü.

İstanbul ilinin Sultangazi ilçesinde yer alan Cebeci Mahallesi içerisinde 4 katlı bir tane apartmanın 1. katında halen bilinmeyen bir sebepten dolayı çıkan yangının dumanı bütün apartmanı sarmaya başladı. Alt katlarda yer alan vatandaşlar kendilerini hızlı bir şekilde dışarıya atarken, binanın 4. katında bulunan anne ve 4 tane  çocuğu ise mahsur bir şekilde kaldı. İhbar üstüne olayın yaşandığı yere gelmiş olan itfaiye ekipleri yangını hızlıca söndürürken, mahsur kalmış olan vatandaşları da merdiven aracı ile kurtardı. Kurtarılmış olan anne ve çocukları ise birbirlerine sarılıp gözyaşlarına boğulmuş oldu. Yangından kurtarılmış olan küçük yaştaki çocuğun annesine ise ''Anne benim tabletime hiç bir şey olmaz değil mi'' şeklinde ağlamış olduğu görüldü. Çevrede yer alan vatandaşlar ise o anları meraklı bakışlar ile izledi. 

İtfaiyenin başarılı bir durumdaki çalışmasıyla yangın esnasında can kaybı ve  de yaralanma yaşanmaz iken, bina üzerinde ise maddi  bir hasar oluştu. 

Yangın içerisinde fazla korkmuş olduklarını ifade eden anne Hanife Döver; ''Öncesinde bağırma sesleri geldi. Koştuk ve baktık kapıya duman dolmakta içeri. Çocuklarımla birlikte hepimiz içerdeydik. Dışarıya çıkamadık bir daha. Aşağıya inmeyi istedik ancak inemedik. Dumandan ötürü aşağıya inemedik. Çocuklarım ise çok iyiler. Biraz ise küçük olan korktu ancak iyiler. Korktuk tabiiki de. Korkmaz mı insan'' şeklindeki ifadelerine yer verdi. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.