Xiaomi Mi 9 modeliyle alakalı 3'lü Ana kamera konusunda söylentiler başladı

2019 senesi içerisinde akıllı telefonlarda 2'li kamera düzeni artık geride kalacakmış gibi görünmekte.

Xiaomi Mi 9 modeliyle alakalı 3'lü Ana kamera konusunda söylentiler başladı


2019 senesi içerisinde akıllı telefonlarda 2'li kamera düzeni artık geride kalacakmış gibi görünmekte. Akıllı telefon dünyasındaki güçlü isimlerden bir tanesi  Xiaomi şirketi, Mi Mix 4  modeli ve Mi 9 modelinde 3'lü ana kamerayla karşımıza çıkacak olabilir.

GF Securities‘e bakılır ise, Xiaomi Mi 9 modeli firmanın ilk 3 tane ana kamerası bulunan akıllı telefonu olacak. Mi Mix 4 modeli de telefonun basit bir şekilde optik yakınlaştırma yapabilmesi amacıyla periskop lens düzeniyle gelmiş olacak.

Firmanın 2019 senesi içerisinde amiral gemileri şeklinde Mi 9 modeli ve Mi Mix 4 modelinin kamera özellikleri şimdiden merak edilmekte. Qualcomm  şirketinin Snapdragon 855 isimli işlemcisinden güç alması konusunda bir beklenti bulunan bu cihazlar, aynı zamanda firmanın ilk 5G desteği sunacak olduğu telefonlardan olacak.

Aslına bakılırsa 3'lü kamera düzeni  çok uzun bir zamandan beri Xiaomi  şirketi tarafında çok konuşuluyordu. 2019 senesi içerisinde pek çok akıllı telefon modelinde görecek olduğumuz bu düzen, Çin asıllı üreticiyi de harekete geçirmiş oldu. Rekabet konusunda geri kalmamayı istemekte olan Xiaomi şirketi, uygun fiyata sahip amiral gemilerinde yeni nesilden kamera özellikleri sunacak gibi gözükmekte.

Xiaomi firmasının 2019 amiral gemileri ile alakalı sızıntılar bunlarla da sınırlı bir durumda değil. Mi Mix 4 modelinin katlanabilir ekran ile gelme konusundaki ihtimali, tekrar çok  fazla konuşulan söylentilerin arasında bulunuyor. Firmanın bu şekilde bir karar alacak olduğunu düşünmesek bile, neler yaşanacak olduğu hakkında büyük bir merak içindeyiz.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.