Şüpheli durumdaki çantadan dolayı büyük panik yaşandı

İstiklal Caddesi'nde yer alan Galatasaray Meydanı üzerinde bırakılmış olan şüpheli çanta polis ekiplerini hızlı bir şekilde alarma geçirmiş oldu, cadde ise yaya vatandaşlar için tamamen kapatıldı.

Şüpheli durumdaki çantadan dolayı büyük panik yaşandı


İstiklal Caddesi'nde yer alan Galatasaray Meydanı üzerinde bırakılmış olan şüpheli çanta polis ekiplerini hızlı bir şekilde alarma geçirmiş oldu, cadde ise yaya vatandaşlar için tamamen kapatıldı. Olayın yaşandığı yere ise bomba imha uzmanı polis ekipleri yönlendirildi. Bomba imha uzmanı polislerin yapmış olduğu çalışmalar esnasında çanta içerisinde elbise bulunduğu anlaşılınca, polisler de bu caddeyi yeniden yaya trafiğine açmış oldu.

Söz konusu bu olay ise, saatler 23:00 civarında Beyoğlu'nda yer alan İstiklal Caddesi üzerinde meydana geldi. Elde edilmiş olan bilgiye bakılırsa, İstiklal Caddesi'nde yer alan Galatasaray Lisesi'nin hemen önünde unutulmuş olan çanta vatandaşlar üzerinde de büyük bir paniğe sebep oldu. Çantayı görmüş olan vatandaşlar polisleri arayıp durumla ilgili olarak bir ihbarda bulundu. Olayın yaşandığı yere intikal eden polis memurları ise, herhangi bir şekilde olumsuz durumunda meydana gelmemesi amacıyla, çantanın yer aldığı bölgeye şeritler çekip önlem alarak vatandaşları hızlı bir şekilde uzaklaştırmış oldu.

İstiklal Caddesi içerisinde yer alan turistler de alternatif durumda bulunan sokaklara yönlendirilmiş oldu. Olayın yaşandığı yere intikal eden bomba imha uzmanı, çantanın üstünde incelemeler gerçekleştirdi. Yapılmış olan çalışmalar esnasında çanta içerisinde elbise bulunduğu anlaşıldıktan sonra, polisler caddeyi yeniden yaya trafiğine açmış oldu.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.