Tatil haberleri arka arkaya geliyor

Soğuk havanın etkili olduğu Türkiye içerisinde kar tatiliyle ilgili haberleri gelmeye başlamış oldu.

Tatil haberleri arka arkaya geliyor


Soğuk havanın etkili olduğu Türkiye içerisinde kar tatiliyle ilgili haberleri gelmeye başlamış oldu.

Van ilinin Çatak ilçesi içerisinde olumsuz hava şartlarından dolayı yarın için okullar tatil edilmiş oldu.  Çatak Kaymakamı ile birlikte Belediye Başkan Vekili  görevinde bulunan Hamza Türkmen’in yapmış olduğu açıklama içerisinde; ''İlçemizin tamamında süren yoğun kar yağışından dolayı ulaşım konusunda yaşanabilecek aksaklıklarla beraber meteorolojinin verileri göz önünde bulundurulup ilk ve orta dereceli olan okullar Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla 10 Ocak 2019 Perşembe günüyle alakalı bir gün zamanla tatil edilmiştir'' ifade edildi. 

Bingöl Valiliği ili birlikte, merkez ve 6 ilçe içerisinde olumsuz hava koşullarından ötürü bütün okullarda, Genç ilçesi içerisindeyse taşımalı eğitime 1 günlük bir ara verilmiş olduğunu bildirdi.  Bingöl Valiliği, ilin tamamında etkili durumda bulunan kar yağışı ve de olumsuz hava şartlarından ötürü eğitime 10 Ocak Perşembe gününde ara verilmiş olduğunu açıklandı. Açıklama içerisinde; ''Aşırı buzlanmayla birlikte yoğun karın oluşturmakta olduğu olumsuz hava koşullarından dolayı Genç ilçemiz içerisinde taşıma yolu ile eğitime erişim sağlamış bulunan öğrencilerimizle alakalı ve taşıma merkezi okullarımızda, il merkeziyle birlikte öteki ilçelerde de bütün okullarımızda 10 Ocak 2019 Perşembe gününde eğitime 1 gün zamanla ara verilmiştir'' ifadelerine yer verildi. 

Bitlis ilinin Tatvan ilçesi içerisinde etkili durumda bulunan kar yağışı yaşamı olumsuz etkilerken, ilçede yer alan ilk ve orta dereceli durumdaki okulların yarın tatil edildiği açıklandı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.