Nokia 8 Sirocco modeline Android Pie müjdesi geldi

Nokia 8 Sirocco  modeli nihayet Android 9 Pie  işletim sistemi desteğine kavuşmuş oldu.

Nokia 8 Sirocco modeline Android Pie müjdesi geldi


Nokia 8 Sirocco  modeli nihayet Android 9 Pie  işletim sistemi desteğine kavuşmuş oldu. HMD şirketi her ne kadar vermiş olduğu sözde durmayarak geç göndermiş olsa da, o güncelleme de bizim bir güncellememizdir diyerek kabul etmekteyiz.

Nokia 8  modeli için Android 9 işletim sistemi güncellemesi, HMD şirketinin yapmış olduğu basın toplantısından sonra global bir şekilde dağıtılmaya başlanmış oldu. Bu telefon ile birlikte 8. Nokia cihazı  da Android 9 işletim sistemi güncelemesi almış olacak. Güncelleme ise OTA yöntemi ile birlikte gelecek ve boyutu tam olarak 1379.5 MB boyutunda olacak. Artık alışmış olduğumuz gibi, güncellemenin birkaç gün içinde gelmesi beklenmekte.

Snapdragon 835 isimli işlemcinin sayesinde, gelecek Android işletim sistemi güncellemesi en iyi biçimde telefona uygulanabiliyor olacak. HMD şirketi aslında güncellemenin kasım ayı içerisinde gelecek dese bile, 8 hafta kabul edilebilecek bir geç kalma zamanı diyebilmekteyiz.

Nokia 8 Sirocco modeli olanlara tavsiyemiz, telefonun güncellemelerini hızlı bir şekilde kontrol etmeleri.

Nokia 8 modeline gelmiş olan güncellemenin hemen sonrasında Android One dahilinde yer alan öteki Nokia telefonları da Android 9 isimli işletim sisteminin güncellemesi sırasına alındı. Nokia 7 Plus modeli ile birlikte 6.1 modeli, 6.1 Plus modeli ve yeni Nokia 7.1 modeli; Nokia'nın pazar içerisindeki tek amiral gemisi diyebilecek olduğumuz telefondan daha öncelikli bir şekilde değerlendirildi desek yanlış olmaz.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.