TDP Başkanı Mustafa Sarıgül, tarafını belli etti, destek verecekleri adayı açıkladı!

14 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek olan seçim için ziyaretlerini aralıksız şekilde sürdüren Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun son durağı Türkiye Değişim Partisi oldu. Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşme gerçekleştiren Sarıgül seçimlerde Kemal Kılıçdaroğlu'na destek vereceklerini açıkladı.

TDP Başkanı Mustafa Sarıgül, tarafını belli etti, destek verecekleri adayı açıkladı!

6'lı masa tarafından Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı olarak ilan edilmesi sonrasında seçim çalışmalarına hızlı bir şekilde başlayan Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun siyasi partilere gerçekleştirdiği ziyarette son durağı Türkiye Değişim Partisi oldu. 

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül ile Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu TDP Genel Merkezi'nde gerçekleştirdikleri toplantı sonrasında kameralar karşısına geçti. 

Basın açıklamasında bulunan TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Kılıçdaroğlu'na destek verdiklerini ifade ederek "Türkiye Cumhuriyeti'nin inşallah sayın 13 Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ağırlamaktan mutluluk duydum" ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı - Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ise "Türkiye'nin sorunlarını, deprem bölgesinde olan sorunları kendisiyle ve arkadaşlarıyla görüştük. Güzel bir görüşme oldu. Önümüzdeki süreç içerisinde Türkiye'nin değişime ihtiyacı var. Türkiye'nin bir bahar havasına ihtiyacı var. Bu bahar havasını yakalamak zorundayız. Halil İbrahim Sofrasını büyütmek zorundayız.
 

Türkiye'de hayatın her alanında insanlar büyük bir endişe duyuyor. Bu endişeyi ortadan kaldırmamız lazım. Bunun yolu beraber olmak. Birlikte olmamız lazım. Türkiye'yi yeniden inşa etmemiz, demokrasiyi getirmemiz lazım. Kadın erkek eşitliğini sağlamamız gerek." dedi. 


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.