Tekirdağ'da hortum paniği

Tekirdağ ilinde yer alan Marmaraereğlisi ilçesi içerisinde su hortumu meydana geldi.

Tekirdağ'da hortum paniği


Tekirdağ ilinde yer alan Marmaraereğlisi ilçesi içerisinde su hortumu meydana geldi. Denizde başlamış olan ve sonrasında karaya çıkan söz konusu bu hortum ciddi seviyede maddi hasar yaratmış oldu. Hortumun bölge üzerinde bırakmış olduğu tahribat  ise fotoğraflara yansımış oldu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ilk sırada İstanbul ili yer almak üzere Marmara Bölgesi içerisinde yer alan pek çok ille alakalı turuncu koda sahip uyarıda bulunmuştu. İstanbul ilinde yaşamını sürdüren vatandaşlar dolu için hazırlık yapmaktayken, korkutan haber  ise Tekirdağ ilinin Marmaraereğlisi adlı ilçesinden gelmiş oldu. Tekirdağ ili içerisinde meydana gelen hortum yerleşim yerlerine de çok büyük bir zarar verdi.

Hortumdan dolayı kıyı kesimler içerisinde yer alan pek çok iş yerinin yanı sıra yerleşim alanlarında da maddi hasar gerçekleşti. Hortumun bölge üzerinde bırakmış olduğu tahribat da vatandaşların cep telefonu kameralarına yansımış oldu. Görüntüler üzerinde, pek çok iş yeri içerisinde camların kurulmakta olduğu ve masaların uçmakta olduğu görüldü. Bir tane apartmanın bahçe kısmında yer alan ağaç hortumdan dolayı yerinden sökülmüş durumdayken, bu durum doğal afetin ne kadar ciddi olduğunu da gözler önüne sermiş oldu. Meteoroloji ile birlikte yerel yetkililer bölge üzerindeki olumsuz hava koşullarının yarın içerisinde de etkili durumda bulunacağını bildirirken vatandaşlardan ise tedbirli olunması talep edildi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.