Serenay Sarıkaya'nın silikonları mı patladı?

Genç oyunculardan biri olan Serenay Sarıkaya'nın geçmiş olduğumuz gece saatlerine doğru özel bir hastaneye gidip göğüslerine silikon taktırmış olduğu konusundaki iddia magazin gündemi içerisine adeta bir bomba gibi düşmüş oldu.

Serenay Sarıkaya'nın silikonları mı patladı?


Genç oyunculardan biri olan Serenay Sarıkaya'nın geçmiş olduğumuz gece saatlerine doğru özel bir hastaneye gidip göğüslerine silikon taktırmış olduğu konusundaki iddia magazin gündemi içerisine adeta bir bomba gibi düşmüş oldu. Canlı yayın esnasında konuyla alakalı olarak bir konuşma gerçekleştiren yorumculardan  İlker Koç, 'Serenay'ın  muhtemel olarak eski silikonu patlamış olabilir'' ifadelerine yer verdi.

Karantina dönemi içerisinde almış olduğu kilolardan dolayı çok sık bir şekilde isminden söz ettirmekte olan Serenay Sarıkaya, bu defa ise estetik haberleri ile gündeme gelmiş durumda. Uçankuş TV kanalında ekranlara gelen Hayatın İçinden adlı programda yer almış bir iddiaya bakılırsa: Sarıkaya, geçmiş olduğumuz gece saatlerine doğru özel bir hastaneye gidip göğüs estetiği yaptırmış oldu.

Canlı yayın esnasında bu hususu konuşmuş olan sunucu ve yorumculardan İlker Koç, Sarıkaya'nın daha önceki dönem içerisinde de silikon taktırmış olduğuna değinip; 'Serenay'ın  muhtemel olarak eski silikonu patlamış olabilir' şeklindeki ifadelere yer verdi. Diğer taraftan program içerisinde yer almış olan bir başka iddiaya bakılırsa; genç yaştaki ünlü oyuncu adının duyulmaması amacıyla hastane kayıtları üzerinde de adını 'Seray Kaya' şeklinde yazdırmış.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.