TEM otoyolu zincirleme kazadan dolayı kapatıldı

İstanbul ili içerisinde TEM Ispartakule Mevkii'nin olduğu yerde 4  tane aracın birbirine girmiş olduğu zincirleme bir trafik kazası gerçekleşti.

TEM otoyolu zincirleme kazadan dolayı kapatıldı


İstanbul ili içerisinde TEM Ispartakule Mevkii'nin olduğu yerde 4  tane aracın birbirine girmiş olduğu zincirleme bir trafik kazası gerçekleşti.

Kaza ise, saatler 16:00 civarında TEM Otoyolunun İspartakule Mevkiinin Edirne yönünde gerçekleşti. İddialara bakılırsa, emniyet şeridi üzerinde hızlı bir şekilde ilerlemekte olan 34 JU 0745 plakasına sahip lüks  bir otomobil, arıza yaptığından dolayı aynı şerit üzerinde duran 34 HB 618 plakasına sahip kamyona arka taraftan çarptı.

O esnada aracında meydana gelen arızayı onarmaya çalışmakta olan şoför, kamyonun alt kısmında sıkıştı. Kamyona çarpmış olan lüks durumdaki otomobil, sol  taraftaki şeride savruldu ve 34 KD 69 plakasına sahip otomobille beraber 59 TD 240 plakasına sahip minibüse çarptı. 4 tane aracın karışmış bulunduğu bu zincirleme kaza esnasında 2 tanesi ağır 4 kişinin yaralandığı açıklandı. İhbarlar üstüne olayın yaşandığı yere çok  fazla sayıda poli ile birlikte sağlık ve de  itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri ise yaralılara durumdaki vatandaşlara müdahale etmekteylen polis ekipleri de trafik akışını tek bir  şerit üzerinden kontrollü bir şekilde sağlamaya çalıştı.

TEM Edirne yönünde ise trafik kilitlenmiş oldu. 3 tane yaralı gerçekleştirilen ilk müdahalelerinin sonrasında ambulanslar ile çevrede yer alan hastanelere götürüldü. Sağlık ekipleri ise, kamyonunun alt kısmında sıkılmış olan şoföre ilk müdahalesini yapıp ona orada serum bağladı. İtfaiye ekiplerinin gayretleri ile sıkılmış olduğu yerden çıkartıldığı açıklanan yaralı  durumdaki kamyon şoförü, ambulans ile hastaneye götürüldü. Hastane içerisinde tedavi altına alınmış olan 4  tane yaralıdan 2 tanesinin sağlık durumunun ağır olduğu konusunda bilgilere ulaşıldı. 

Kaza yapmış olan araçlar çekiciler sayesinde olayın gerçekleştiği yerden kaldırıldı. Araçların kaldırılmasının yanı sıra ekiplerin incelemelerinin hemen sonrasında yolun açılması ile beraber trafik normale dönmüş oldu.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.