Trabzon ilinde kaçakçılık operasonu yapıldı

Trabzon ili içerisinde gerçekleştirilmiş olan kaçakçılık operasyonu kapsamında 2 tane şüpheli yakalanarak gözaltına alınmış durumda.

Trabzon ilinde kaçakçılık operasonu yapıldı


Trabzon ili içerisinde gerçekleştirilmiş olan kaçakçılık operasyonu kapsamında 2 tane şüpheli yakalanarak gözaltına alınmış durumda.

İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı olarak çalışan Kaçakçılık ile Organize Suçlarla Mücadele Şubesi  Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından, Araklı ilçesi içerisinde yasa dışı bir şekilde imalathane şeklinde kullanılmakta olduğu  tespit edilen adrese gidilerek özel ve detaylı bir şekilde arama gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilmiş olan detaylı aramalar kapsamında, nargile tütünü yapımı için kullanılmakta olan çok büyük bir mikser makinesi,  büyük boy  farklı bir mikser, 1.526 kilogramlık üzerinde herhangi bir şekilde bandrol yer almayan esans - şerbet olduğu konusunda değerlendirmeler yapılan bir  sıvı, 1 kilo 400 gramlık esans olduğu değerlendirilmesi yapılan toz madde ile beraber  270 kilogramlık  kıyılmış  bir şekildeki tütün, türlü dijital ile mekanik ölçüm yapmaya yarayan aletler, 2 tane  bakkal tipinde hassas elektrikli tartı, nikotin ile birlikte gıda boyaları ve de muhtelif paketleme eşyaları polis ekipleri tarafından ele  geçirilmiş oldu.

Kaçakçılık ile Mücadele Kanunu'na muhalefet suçu sebebi ile S. Y. ve de M. U. polis ekipleri tarafından  gözaltına alındı.
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.