Galaxy A50 modeli yeni bir güncelleme aldı

Güney Kore asıllı teknoloji lideri olarak lanse edilen Samsung şirketinin yeni akıllı telefonlarından Galaxy A50 modeli, fiyatına bakıldığında sunmuş olduğu performansı sayesinde pek çok rakibinden de üstün gelmekte.

Galaxy A50 modeli yeni bir güncelleme aldı


Güney Kore asıllı teknoloji lideri olarak lanse edilen Samsung şirketinin yeni akıllı telefonlarından Galaxy A50 modeli, fiyatına bakıldığında sunmuş olduğu performansı sayesinde pek çok rakibinden de üstün gelmekte. Galaxy A50 modelindeki akıllı telefonla alakalı olarak bugün paylaşılmış olan güncelleme; kamera ile birlikte parmak izi okuyucusu ve de  Bixby ile alakalı pek çok yenilikler ve de iyileştirmeler içermekte.

Toplamdaki dosya boyutu 666 MB büyüklüğüne sahip olan bu  güncelleme, A505FDDU1ASD6 kod ismiyle karşımıza çıkıyor. Ön kamerasına 68 derecelik  bir dar açı çekimi benzerindeki yeni özellikler getirmiş olan bu güncelleme, hem arka kamera hem ise ön kamerada Live Focus özelliğinin yanı sıra video üzerinde güzellik modlarına da yazılımsal bir şekilde iyileştirmeler içermekte. Güncellemenin ise bu söz konusu modları çok daha başarılı bir duruma getirmiş olduğunu belirtmekte de bir yarar var.

Ekran içindeki parmak izi okuyucusunda oluşan ve de  kullanıcılar açısından bildirilen problemleri dikkate almış olan Samsung şirketi, bu hususta da çalışmalarını yürütmeyi sürdürmüş. Yeni gelmiş olan güncellemeyle birlikte ekran içi parmak izi okuyucunun fazlasıyla hızlı ve çok daha doğru bir biçimde çalışacak olduğu notu düşülmekte. Google şirketinin Nisan ayındaki güvenlik yamasını da barındırmakta olan bu güncellemenin kademeli bir şekilde paylaşılacağı ve bu nedenden dolayı da cihazınıza gelmesinin birazda olsa zaman alabilecek olduğunu söylememizde bir yarar var.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.