Trabzon ilinde koronavirüs vakaları artış göstermeye başladı

Türkiye'nin tamamında koronavirüsle alakalı vakalarda düşüş görülüyor olmasına karşın Trabzon ili içerisinde pozitif vakaların sayısında da hızlı bir yükselme var.

Trabzon ilinde koronavirüs vakaları artış göstermeye başladı


Türkiye'nin tamamında koronavirüsle alakalı vakalarda düşüş görülüyor olmasına karşın Trabzon ili içerisinde pozitif vakaların sayısında da hızlı bir yükselme var. Kent içerisinde yirmilere kadar gerilemiş olan pozitif vakaların sayısı, normalleşmeyle alakalı sürecin sonrasında 200'ü geçmiş durumdayken, kentin tamamında denetimler sıklaşmış durumda.

Trabzon ili içerisinde koronavirüsle alakalı vakalarda artış yaşanmakta. 200 taneden çok kişinin hastaneler içerisinde koronavirüs tedavisi görmekte olduğu bilgisine ulaşılırken, pandemi hastaneleri içerisinde meydana gelen yoğunluktan dolayı yeni vakalar, ilçelerde yer alan hastanelere yönlendirilmeye başlanmış oldu.

Türkiyenin tamamında koronavirüsle alakalı vakalarda düşüş görülmeye başlanmasına karşın Trabzon ilinde pozitif vaka sayılarında da artış var. Kentin tamamında azalmaya başlamış olan pozitif vakalar yirmilere kadar gerilemiş idi. Haziran ayına girilmiş olmasının sonrasında vakaları sayısı da tekrardan artmaya başlamış durumda. Kent içerisinde pozitif durumda bulunan vaka sayıları 200'ü geçmiş durumda. Her geçen gün artış gösteren yeni vakalardan dolayı Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesinin yanı sıra Haçkalı Baba Devlet Hastanesi ile birlikte Yavuz Selim Kemik Hastalıkları ve Rehabilitasyon Hastanesi tamamen dolmuş bir vaziyette. Tespit edilmiş olan tüm koronavirüs vakaları da yakın ilçelerde yer alan diğer hastanelere yönlendirilmekte.

Trabzon ili içerisinde emniyet mensupları da, koronavirüsle mücadelenin dahilinde alınmış olan tedbirlere yönelik denetimlere başlanmış oldu. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.