Trafik kazasıyla alakalı görüntüler ortaya çıkmış durumda

İzmit ili içerisinde özel bir halk otobüsüyle tankerin karışmış olduğu trafik kazasına ait görüntüler açık bir şekilde ortaya çıkmış durumda.

Trafik kazasıyla alakalı görüntüler ortaya çıkmış durumda


İzmit ili içerisinde özel bir halk otobüsüyle tankerin karışmış olduğu trafik kazasına ait görüntüler açık bir şekilde ortaya çıkmış durumda. Kazadan hemen sonra yan yattığı görülen yolcu midibüsünde yer alan 25 vatandaşın yaralanmış olduğu bu kazanın her saniyesi araç içinde yer alan güvenlik kamerasına yansımış bir vaziyette.

Görüntülere bakıldığında, İzmit  ilinde yer alan Feyzullah İzmidi Caddesi üzerinden otogar istikametine doğru seyir halindeyken Seymen Caddesi'ne gidebilmek amacıyla köprülü kavşak üzerinden geçiş gerçekleştirme konusunda isteği olan Erhan B.'nin kullandığı 41 J 0046 plakasına sahip özel halk otobüsüyle birlikte Mehmet Y.'nin kullandığı 31 UL 487 plakasına sahip bir tanker çarpışmakta. Midibüs tam köprünün altından dönmekte olduğu sırada gerçekleşen çarpışmadan hemen sonra inmek amacıyla ayağa kalkmış olan yolcu ve araçta yer alan öteki yolcular kazanın etkisinden dolayı çığlık atmaya başlamakta. Çarpmanın etkisi ile birlikte savrulmuş olan otobüs bir müddet sonrasında ise yan yatmış oluyor.

Görüntülerin sonrasında ise şoför koltuğunda yer alan Erhan B. soğukkanlı bir biçimde yerinden çıkıyor ve şoka girmiş olan yolcuları sakinleştirmek için uğraşıyor. Yolcular arasından bazıları bağrışmaya başlamış durumdayken, telefonunu kullanarak yakınını aramış olan şoför çok büyük  bir kaza yapmış olduğunu ifade ederek yardım talep ediyor. Telefonu kapatmış olan şoför daha sonrasında ise araçta yer alan yolcuların sağlık durumlarını kontrol etmeye başlıyor.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.