Türk zenginleri yine bir Türk dolandırdı

Milyonlarca döviz paralarını İsviçre'ye aktarmış olan Türk milyonerleri, farklı bir Türk dolandırmış durumda.

Türk zenginleri yine bir Türk dolandırdı


Milyonlarca döviz paralarını İsviçre'ye aktarmış olan Türk milyonerleri, farklı bir Türk dolandırmış durumda. Zürih'te yakalanmış olan ve altı aydan beri tutuklu bulunmakta olan Erinç A. adlı yatırım danışmanının milyonlarca euro cinsindeki parayı hesabına geçirmiş olduğu ileri sürülürken, lüks villaların yanı sıra otomobillere de  sahip olduğu tespit edildi. Dolandırılmış olanların arasında ünlü iş insanlarının yanı sıra doktorlar ile birlikte siyasiler de yer alıyor.


100 milyonlarca Dolar ile birlikte Euro ve de frankı, İsviçre'd yer alan Off-Shore hesaplara yollayan Türk zenginler, tekrardan bir Türk tarafından dolandırılmış oldu. Zürih kentinde yakalanmış olan ve Şubat ayından bu zamana kadar tutuklu durumda bulunan Erinç A. adlı yatırım danışmanı Türk'ün, milyonlarca Euro tutarındaki hesabına aktarmış olduğu iddia edilirken, lüks bir villanın yanı sıra Davos kenti içerisinde daire satın almış olduğu, Ferrari markasıyla beraber Porsche markasındaki otomobillere sahip bulunduğu da tespit edildi. Erinç A.'nın evinde yapılmış olan aramalarda, sahte belgelerin yanı sıra Türk zenginlerin imzasını veyahut belgelerini taklit etme esnasında kullanmakta olduğu materyaller de bulunmuş oldu.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.