Koronavirüs verilerindeki artış korkutmakta

Bakan görevinde bulunan Fahrettin Koca'nın açıklamış olduğu 19 Ağustos tarihine sahip 24 saat içerisindeki koronavirüs verilerine bakıldığı zaman; 23 kişinin yaşamını yitirmesiyle toplamdaki vefat sayısı tam tamına 6.039'a kadar yükselmiş oldu.

Koronavirüs verilerindeki artış korkutmakta


Bakan görevinde bulunan Fahrettin Koca'nın açıklamış olduğu 19 Ağustos tarihine sahip 24 saat içerisindeki koronavirüs verilerine bakıldığı zaman; 23 kişinin yaşamını yitirmesiyle toplamdaki vefat sayısı tam tamına 6.039'a kadar yükselmiş oldu. Vakaların sayısı da kritik eşiği aşıp 1.303'e kadar yükselmiş olmasıyla toplamdaki hasta 253.108'e çıkmış oldu.

Sağlık Bakanı görevinde bulunan Fahrettin Koca, ülkemizin Günlük Koronavirüs Tablosu'nu Twitter hesabı üzerinden paylaşmış oldu. 19 Ağustos tarihi içerisinde açıklanmış olan son 24 saatlik verilere bakılırsa; 1.303 tane  yeni vaka tespit edilmiş durumdayken vefat edenlerin sayısı da 23 olarak gerçekleşmiş durumda. Böylelikle de ülkemizde koronavirüs sebebi ile yaşamını yitirmiş olanların sayısı 6.039'a kadar çıkmış durumdayken, toplamda gerçekleşmiş olan vaka sayısı da 253.108'e kadar yükselmiş durumda.

Geçmiş olduğumuz 24 saat içerisinde tedavisi tamamlanmış olan 1.002 tane hastanın daha taburcu olması ile, toplam iyileşmiş bulunan hastaların sayısı 233.915'e yükselmiş durumda. Toplamda gerçekleşmiş olan testlerin sayısı 5.969.629 tane, ağır bir durumdaki hasta sayısı 719 kişi, hastalar üzerindeki zatürre oranı da %7,4 seviyesinde oldu..

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.