Türkiye'nin dört bir tarafı depremlerle sarsılıyor, Niğde'de 5.3 şiddetinde yeni deprem!

Türkiye ard arda yaşanan depremlerle sallanmaya devam ederken bir depremde Niğde'de oldu, AFAD tarafından yapılan açıklamada Niğde'nin Bor İlçesi'nde 5.3'lük depremin meydana geldiği açıklandı.

Türkiye'nin dört bir tarafı depremlerle sarsılıyor, Niğde'de 5.3 şiddetinde yeni deprem!

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş'ta yaşanan depremler sonrasında bölgede ard arda depremler meydana gelmiş bununla birlikte Hatay'da da deprem meydana gelmiş, yaşanan depremler sonrasında hasarlı binalar yıkılmıştı.

Dün yapılan açıklamada Sivas'ın Gürün İlçesi'de afet bölgesi ilan edilmiş, 4.7 şiddetinde bölgede deprem meydana gelmişti. Gürün'de yaşanan deprem sonrasında Sivas Valisi Yılmaz Şimşek "Merkezi Gürün ilçemiz olan 4.7 şiddetindeki depremde ilk tespitlerimize göre herhangi bir can ve mal kaybı olmamıştır. Tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim her türlü afetlerden ülkemizi muhafaza eylesin." ifadelerine yer verdi.

AFAD tarafından yeni yapılan açıklamada Niğde'nin Bor İlçesi'nde 5.3 şiddetinde yeni bir depremin daha meydana geldiği aktarıldı. Türkiye'nin dört bir tarafında yaşanan depremler sonrasında vatandaşlar korku yaşamaya başladı.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.