Öldürdüğü iş arkadaşının boş araziye gömdü, telefonunu alarak eşine hediye etti!

Antalya'da meydana gelen olayda iş arkadaşını öldüren katil zanlısı daha sonra üzerinden telefonu alıp eşine hediye ettiğini aktardı, katil zanlısı biten işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Öldürdüğü iş arkadaşının boş araziye gömdü, telefonunu alarak eşine hediye etti!

Afyonkarahirsar'da Antalya'nın Serik İlçesi'ne çalışmak için giden 64 yaşında ki Şükrü Güvenilir'den ailesi 31 Ocak tarihinden bu yana haber alamaması üzerine durumu polis karakoluna giderek kayıp başvurusunda bulundu.

Yapılan başvuru sonrasında harekete geçen polis ekipleri Güvenilir'in çalışmak için gittiği Antalya'da arama çalışmaları başlatıldı. Ekipler tarafından Serik İlçesi'nde yapılan araştırmada Şükrü Güvenilir'in en son araçla birlikte ilçeye giriş yaptığı ancak sonrasında çıkış yapmadığı tespit edildi.

Soruşturmayı kapsamlı bir şekilde ilerleten polis ekipleri tarafından Güvenilir'in en son ilçeye giriş yaptığı aracın sahibi ifadesinin alınması için gözaltına alındı. 

Sorguya alınan araç sahibi, aynı zamanda Şükrü Güvenilir'in çalışma arkadaşı Bekir D. sorguda 14 Şubat gecesinde Güvenilir ile birlikte alkol aldıklarını, aralarında çıkan tartışma sonrasında Güvenilir'in kendisine küfür etmesi nedeniyle yerden aldığı sopayla Güvenilir'in kafasına vurarak öldürdüğünü, daha sonra işe maktülü Isparta'da bulunan boş bir araziye gömdüğünü itiraf etti.

Gelen cinayet itirafı sonrasında Güvenilir'in cansız bedeni Isparta'nın Sütçüler İlçesi'nde gömülü olarak bulundu ve daha sonra otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Morguna kaldırıldı.

Bekir D.'nin Güvenilir'i öldürdükten sonra üzerinde bulunan cep telefonunu alarak eşine hediye ettiği ortaya çıkarken, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği aktarıldı.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.