Türkiye Tek Yürek kampanyası bağışçıları fire verdi! Yüksek meblağlar henüz hesaba geçmedi!

Türkiye Tek Yürek adı altında düzenlenen ortak yayın yardım kampanyası sonucunda 115 milyar 146 milyon 528 bin TL bağış toplanmıştı. Rekor bir bağış miktarına ulaşılan kampanya sonrası Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay açıklamalar yaptı. Oktay, "Türkiye Tek Yürek kampanyasında taahhüt edilen 115 milyar 146 milyon 528 bin TL'nin, 74 milyar 118 milyon 164 bin TL'si hesaplara yatırıldı." ifadelerini kullandı.

Türkiye Tek Yürek kampanyası bağışçıları fire verdi! Yüksek meblağlar henüz hesaba geçmedi!

Yaşanılan büyük afet sonrası yaraları sarabilmek için TV kanallarının ortak yayınıyla "Türkiye Tek Yürek" kampanyası düzenlendi. Düzenlenen kampanya sonnucu  115 milyar TL'yi aştı. Ortak yayın boyunca 115 milyar 146 milyon 528 bin TL bağış toplandı ve 9 milyon 10 bin adet SMS gönderildi.

Rekor seviyede bir bağış miktarına ulaşılan kampanya sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay,"ürkiye Tek Yürek, kampanyasında taahhüt edilen 115 milyar 146 milyon 528 bin TL'nin, 74 milyar 118 milyon 164 bin TL'si hesaplara yatırıldı. Toplanılan yardımın her bir kuruşu Deprem bölgesinin ihyasına harcanacaktır. Taahhüt edilip AFAD hesaplarına aktarılmayan kısmının da önümüzdeki günlerde hesaplara aktarılacağına inanıyorum." ifadelerini kullandı. 
 


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.