Gelinini öldürdükten sonra kollarını ve bacaklarını kesen kayınpeder müebbet hapis cezasına çarptırıldı!

Tekirdağ'da yaşanan olayda Kırgızistan uyruklu gelinini 16 yerinden bıçaklayarak öldürdükten sonra gelininin cansız bedenini parçalara ayıran kayınpeder çıkarıldığı mahkeme tarafından müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Gelinini öldürdükten sonra kollarını ve bacaklarını kesen kayınpeder müebbet hapis cezasına çarptırıldı!

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde yaşanan olayda ilçede bulunan bir fabrikada çalışmakta olan Tolgahan Adsız Kırgızistan uyruklu Ayat Adsız ile evlenmesi sonrasında ailesiyle birlikte aynı evde yaşamaya başladı. 

Anne Seher, baba Fehmi Adsız oğullarının Ayat Adsız ile evlenmesine karşı çıkarken, evlenmeleri sonrasında çiftin ailesiyle yaşadığı evde zaman zaman tartışmalar çıktığı aktarıldı. 

11 Ekim 2021 tarihinde yaşanan olayda Fehmi Adsız oğlunun işte, torunu ve eşininde dışarıda olduğu günde gelini Ayat Adsız ile yeniden tartışmaya başladı. Gelin ve kayınpeder arasında çıkan tartışma büyüyerek kavgaya dönüşürken, Fehmi Adsız mutfaktan aldığı bıçakla gelini Ayat Adsız'a saldırdı. 

İkili arasında yaşanan arbedede kayınpeder eline aldığı bıçakla gelinini 16 yerinden bıçaklayarak öldürdükten sonra evde bulunan testereyi alarak gelininin kollarını ve bacaklarını keserek önce çöp poşetine koydu, ardından da çöp poşetini alarak arabanın bagajına yerleştirdi. 

Eşinin gelinini öldürdüğü anda eve gelmesi sonrasında anne Seher Adsız durumu komşularına söylemesiyle yapılan ihbar sonrasında bölgeye polis ekipleri sevk edildi. 

Bölgeye sevk edilen polis ekipleri tarafından baba Fehmi Adsız tutuklanırken, hayatını kaybeden Ayat Adsız'ında cenazesi biten otopsi işlemleri sonrasında son yolculuğuna uğurlandı. 

Konu hakkında Tekirdağ 2. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından Fehmi Adsız için müebbet hapis istemiyle açılan davada karar verildi. Mahkeme heyetine yaptığı savunmada olayın yaşandığı günü anlatan Fehmi Adsız gelinine herhangi bir cinsel saldırıda bulunmadığını belirtti. 

Mahkeme heyeti tarafından Fehmi Adsız hakkında "nitelikli kasten öldürme" suçundan dolayı açılan davada mahkeme heyeti sanığın "kasten öldürme" suçunu işlediğine karar verdi, ve kayımpeder Fehmi Adsız'ın müebbet hapis cezasına çarptırdı. 


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.