Üsküdar içerisinde gizemli bir tünel

İstanbul Üsküdar ilçesi içerisinde evlerin alt kısmından tünel geçmekte olduğunu fark eden kişiler bu durumu yetkililere ihbar etti verdi.

Üsküdar içerisinde gizemli bir tünel


İstanbul Üsküdar ilçesi içerisinde evlerin alt kısmından tünel geçmekte olduğunu fark eden kişiler bu durumu yetkililere ihbar etti verdi. 400 metrelik uzunluğa sahip olduğu tespit edilmiş olan bu tünelin öteki ucu da inşaatı süren eden bir yurda çıktığı esnada ekipler gerçekleştirdikleri incelemeden sonra tüneli kapattılar.

Olay ise Bahçelievler Mahallesinde yer alan Alibey sokak içerisinde gerçekleşti. İşe gitmek amacıyla evinden çıkmış olan bir kişinin arabasının arka tekeri bir tane çukura girdi.

Komşularının yardımı ile birlikte aracını kurtarmış olan mahalle sakini evlerinin alt kısmından geçen bir tünel olduğunu anlamış oldu. Tüneli fark etmiş olan mahalle sakinleri bu durumla ilgili polis ekiplerine ihbarda bulundu. Polis ile birlikte belediye ekipleri açılmış olan tünel ve etrafında bir araştırma başlattı.
Yetkililerin gerçekleştirdiği araştırma sonucunda açılmış olan bu tünelin öteki ucunun inşaatı süren bir yurda çıkmakta olduğu anlaşıldı. Mahalleliyi  çok fazla tedirgin etmiş olan yaklaşık 400 metre uzunluğundaki tünel ise görevliler tarafından başarılı bir şekilde kapatıldı.

Sezgin Çakmak açıklaması içerisinde; ''Küçük bir tane göçük oldu, araba buraya düştü. Bakmış olduğumuzda ise 2 tane tünel çıktı. Araştırmalardan sonra yurda kaçak bir biçimde atık su giderini döşemişler. Evlerin alt kısmından geçen borular sebebiyle evimi su basmakta. Borular kapatıldı ancak ağızları halen açık durmakta'' ifadeleri ike konuştu. Farklı bir tane mahalle sakini de; ''Bizim böyle bir şeyden hiç bir şekilde haberimiz yoktu. Tüneli açmışlar, çoluk  ve çocuk içeri girmekteydi'' ifadeleriyle konuştu

Polis ekiplerinin ise olayla alakalı bir soruşturma başlatmış olduğu öğrenildi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.