Türkiye'deki Galaxy S9 modellerine Android Pie güncellemesi geldi

Eğer hatırlıyorsanız geçmiş olduğumuz günler içerisinde Samsung şirketi, Android Pie işletim sistemi için güncelleme takvimini resmi bir şekilde açıklamış ve de hangi cihazlara Android 9.0 güncellemesinin geleceğini duyurmuştu.

Türkiye'deki Galaxy S9 modellerine Android Pie güncellemesi geldi


Eğer hatırlıyorsanız geçmiş olduğumuz günler içerisinde Samsung şirketi, Android Pie işletim sistemi için güncelleme takvimini resmi bir şekilde açıklamış ve de hangi cihazlara Android 9.0 güncellemesinin geleceğini duyurmuştu. Galaxy S9 modeli ve Galaxy S9 Plus modeliyle alakalı güncelleme bekleyen kullanıcılar için müjdeli haberde bu sabah erken saatlerde geldi. Galaxy S9  modeli için Android Pie işletim sistemi güncellemesi ülkemiz içerisinde de dağıtılmaya başlanmış durumda.

Meraklı bir şekilde beklenmekte olan One UI güncellemesiyle birlikte gelmiş olan Android Pie, pek çok yeni özellik ve  pek çok yeni geliştirmeyi de Galaxy S9 modeli  ve S9 Plus modelinin sahiplerine sunmuş oluyor. Değişik ülkelerde, değişik tarihlerde sunulacak olduğu açıklanan güncelleme, ilk önce Türkiye’nin de aralarında yer aldığı 6 tane ülkede paylaşıldı. Bu ülkeler ise sırasıyla Almanya ile birlikte İsviçre, İtalya, Hollanda Birleşik Arap Emirlikleri ve Türkiye..

Android Pie  isimli işletim sisteminin güncellemesini, telefonunuzun yazılım güncellemesi menüsü içinden kontrol edip basit bir şekilde yükleyebilirsiniz. 1ç756,22 MB boyutuna sahip olan Pie  isimli güncellemesi, bu işlemin hemen sonrasında telefonunuza yüklenmeye başlamış olacak.

Samsung şirketinin bu hamlesi ülkemizde yer alan Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus modelinin kullanıcılarını çok sevindirdi.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.