Üst geçidi kullanmadı, yaşamını yitirdi

Şişli ilçesinde mevcut bir durumdaki üst geçidi kullanmayıp, yolun karşı tarafına geçmeye çalışmakta olan yayaya otomobil çarptı. Söz konusu bu çarpmanın şiddeti ile birlikte park durumunda bulunan kamyonetin alt kısmına fırlayan kişi yaşamını yitirdi.

Üst geçidi kullanmadı, yaşamını yitirdi


Şişli ilçesinde mevcut bir durumdaki üst geçidi kullanmayıp, yolun karşı tarafına geçmeye çalışmakta olan yayaya otomobil çarptı. Söz konusu bu çarpmanın şiddeti ile birlikte park durumunda bulunan kamyonetin alt kısmına fırlayan kişi yaşamını yitirdi. Diğer taraftan ise yaşamını yitirmiş olan kişinin cansız bedeni olayın gerçekleştiği yerden hiç bir şekilde kaldırılmadan, farklı yayaların da orda yer alan üst geçidi kullanmayarak, yolun karşı tarafına geçmiş olmaları kameralara saniye saniye yansıdı.

Söz konusu bu olay Şişli ilçesinde yer alan Piyalepaşa Bulvarı'nın Çağlayan yönünde saatler 12:00 civarında gerçekleşti. Elde edilmiş olan bilgilere bakılırsa, adı  tespit edilemeyen bir vatandaş akmakta olan trafiğin arasından karşı tarafa geçmek amacıyla yola çıktı. Yola çıkmış olan bu vatandaşa ise 34 BFF 429 plakasına sahip bir otomobil şiddetli bir şekilde çarptı. 
Söz konusu bu çarpmanın şiddeti ile birlikte yaya, yolun yanında park durumunda bulunan bir tane kamyonetin altına fırlayıp olduğu yerde sıkışmış oldu. Yayaya çarpmış olduğunu gören şoför de arabasını durdurup söz konusu bu durumu polis ekipleriyle beraber sağlık ekiplerine bildirmiş oldu. İhbarda bulunulmasının sonrasında olayın yaşandığı yere intikal eden sağlık memurları kamyonetin alt kısmında kalmış olan kişinin yaşamını yitirdiğini tespit etmiş oldu. Otomobilin şoförü ise ifadesi alınmak amacıyla polis merkezine götürülmüş durumdayken, polis ekipleri de kazaya yönelik bir soruşturma başlatmış durumda.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.