Usta sanatçı Müslüm Gürses sevenleri tarafından vefatının 10. yıldönümünde anıldı!

Arabesk müziğin sevilen isimlerinden başarılı sanatçı Müslüm Gürses sevenleri tarafından vefatının 10. yıl dönümünde hatırlandı. Milyonlarca arabesk müzik dinleyicisinin hayran olduğu, günümüzde şarkıları ezbere bilinen usta şarkıcı mezarında ziyaret edilerek anıldı.

Usta sanatçı Müslüm Gürses sevenleri tarafından vefatının 10. yıldönümünde anıldı!

7 Mayıs 1953 tarihinde Şanlıurfa'da dünyaya gelen Müslüm Gürses,1967 yılında Adana Aile Çay Bahçesi’nde düzenlenen yarışmaya katıldı ve birinci oldu. Soyadını da orada çalışırken “Gürses“ olarak değiştirdiler.
 Usta isim 1986 yılında, 1932 yılı doğumlu şarkıcı ve oyuncu Muhterem Nur ile evlendi ve ölümüne dek bu evlilik devam etti.
Müslüm Gürses, 15 Kasım 2012 Perşembe günü geçirdiği by-pass ameliyatından sonra akciğer ve kalp yetmezliği nedeniyle yoğun bakıma kaldırıldı ve solunum cihazına bağlandı. Gürses, 3 Mart 2013'te, yaklaşık dört aydır tedavi görmekte olduğu hastanede hayatını kaybetti.
Hayatı zorluklarla mücadeleyle geçen ve hayat hikayesinin beyaz perdeye yansıdığı, milyonların kalbinde taht kuran usta şarkıcı vefatının 10. yılında da unutulmadı sevenleri kabrini ziyaret ederek çiçekler bırakıp arabeskin sevilen sesi Gürses'i andılar.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.