Vapurdan aşağıya atladı

İstanbul ili içerisinde Kadıköy ila Eminönü seferini gerçekleştiren yolcu vapurundan bir şahıs denize atladı.

Vapurdan aşağıya atladı


İstanbul ili içerisinde Kadıköy ila Eminönü seferini gerçekleştiren yolcu vapurundan bir şahıs denize atladı. Deniz içerisinde çırpınmakta olan kişiyi, yakınında yer alan teknede bulunan bir tane görevli, can simidi ayıp kurtardı. Kıyıya çıkartılmış olan kişi ambulans ile hastaneye götürüldü.

Edinilmiş olan bilgilere bakılır ise, Kadıköy ilçesinden Eminönü’ye doğru hareket edecek yolcu vapuruna binmiş olan 64 yaşında bulunan Tuncay C.,  bindiği vapur Eminönü'nün açıklarına gelmiş olduğu esnada halen bilinmeyen bir sebepten dolayı denize atladı. Deniz içerisinde çırpınmaya başlamış olan adamın yardımına ise o esnada onun yakınında yer alan tekne içerisinde görevli olan Ahmet Kemerbaşı yetişmiş oldu. Teknede yer alan can simidini atmış olan Kemerbaşı, onu denizden çıkartıp teknenin içine aldı. Tekne ile Kabataş İskelesi’ne götürülmüş olan Tuncar C.,  iskeleye çağrılan sağlık ekiplerinin tarafından ambulans ile birlikte hastaneye kaldırıldı.

Ahmet Kemerbaşı yapmış olduğu açıklama içerisinde; ''Vapurdan intihar etme maksatlı olarak, bilinçli bir şekilde kendisi atlamış. Biz onu denizde gördük ve de kurtarabilmek amacıyla hemen can simidini attık. Can simidini kullanıp teknenin içine aldık. Sonrasında ise sahile getirdik'' ifadelerine yer verdi.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.