Galaxy M30 modelinin Pie güncellemesi erken geldi

Geçmiş olduğumuz hafta içerisinde Samsung şirketi, Galaxy M  isimli seriye gelecek Android 9.0 Pie  işletim sistemi güncellemesi planlarını resmi bir şekilde duyurmuştu.

Galaxy M30 modelinin Pie güncellemesi erken geldi


Geçmiş olduğumuz hafta içerisinde Samsung şirketi, Galaxy M  isimli seriye gelecek Android 9.0 Pie  işletim sistemi güncellemesi planlarını resmi bir şekilde duyurmuştu. Güncellemenin normal olarak 3 Haziran tarihi içerisinde gelmesi konusunda beklenti vardı fakat görünüşe bakılır ise Galaxy M30 modellerinin bazı kullanıcıları cihazlarını çok daha önceden Pie işletim sistemiyle güncelledi bile. Android 9 işletim sistemi güncellemesi ile beraber Samsung şirketi aynı zaman içerisinde One UI isimli arayüzü de kullanıcılara sunmuş oldu.

Son gelen güncellemeler Hindistan’da yer alan M30 modelinin kullanıcılarına gelmiş oldu ve istemekte olduğu depolama alanı  ise 1.144,25 MB şeklinde açıklandı. One UI'nın yanı sıra Android 9 işletim sistemi ile beraber kullanıcılar, Android işletim sisteminin en son güvenlik yamasını da almış oldu. Daha Galaxy M10 modeli ya da M20 modelinin güncellemeyi almış olduğuna yönelik bir haber bulunmuyor fakat güncellemenin yakın bir zamanda gelmesi konusunda da bir beklenti var.

Samsung şirketi, orta segmentte yer alan Galaxy M10 modeli ve M20 modelini, geçmiş olduğumuz Ocak ayı içerisinde Hindistan’da satışa çıkartmıştı. M serisinde yer alan tüm modeller, kutularından Android 8.0 Oreo isimli işletim sistemiyle beraber çıkıyor. Bu duruma en son piyasaya çıkartılmış olan Galaxy M30 modeli de dâhil.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.