Yanan iş yerinde milyonluk bir zarar

İzmir ilinin Çeşme ilçesine bağlı  bulunan Alaçatı Mahallesi'nde yer alan inşaat malzemeleri satışı gerçekleştiren bir iş yerinin depo kısmında çıkmış olan ve sonrasında iş yerine sıçramış olan yangın büyük bir paniğe sebep olurken, iş yeri içerisinde milyonluk hasarda oluştu.

Yanan iş yerinde milyonluk bir zarar


İzmir ilinin Çeşme ilçesine bağlı  bulunan Alaçatı Mahallesi'nde yer alan inşaat malzemeleri satışı gerçekleştiren bir iş yerinin depo kısmında çıkmış olan ve sonrasında iş yerine sıçramış olan yangın büyük bir paniğe sebep olurken, iş yeri içerisinde milyonluk hasarda oluştu. Yangın ise, 3 saat sonrasında anca kontrol altına alınabildi.

Yangın ise, Çeşme ilçesinde yer alan Alaçatı Mahallesi içerisindeki inşaat malzemelerin satışını gerçekleştiren bir iş yerinin depo kısmında çıktı. Büyümekte olan yangın, daha sonrasında da iş yerine sıçramış oldu. Alev topuna dönmüş olan iş yeri içerisindeki yangına İzmir merkezle birlikte çevre ilçelerdende  onlarca sayıdaki itfaiye ekibi  yönlendirildi.

Olayın yaşandığı yere gelmiş olan itfaiye ekipleri, iş yerinde yer alan yangına hızlı bir şekilde müdahale etmeye başladı. Polis ekipleri ise, çevre içerisinde çok yoğun  bir güvenlik önlemi aldı. İçerde boya malzemelerinin yer almasından dolayı bu durum itfaiye ekiplerinin yapacakları çalışmalarını zorlaştırdı. Ekipler özellikle de, yangının yan tarafta yer alan boya malzemeleri satışı gerçekleştiren öteki iş yerine sıçramaması amacıyla büyük bir çaba sarf etti. 

Durum gitgide kritik bir durum almaya başlayınca, yan dükkanda yer alan boyalar ise iş yerinin sahipleri tarafından dışarı çıkartıldı. Alevler ile birlikte dumanlar, kilometrelerce uzak bölgelerdende rahat bir şekilde görüldü. Çeşme'nin Kaymakamı görevinde bulunan Hacı Mehmet Kara ile birlikte Çeşme Emniyet Müdürü görevinde bulunan Gürcan Alev ise olay yerine gelip çalışmaları bizzat takip etmiş oldu. Bazı zamanlarda küçük çaplı patlamaların da yaşanmakta olduğu bu yangın, 3 saat süren bir çalışma ile güçlükle kontrol altına alınabildi. 

Bölge içerisinde soğutma çalışmaları devam ederken, yangın esnasında milyonluk bir zararda oluştu. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.