HTC'nin U12 Plus modelini satıştan kaldırdılar

Son zamanlar içerisinde akıllı telefon pazarında istemekte olduğu sonuçları bir türlü elde etmeyi başaramayan HTC şirketinin cephesinden bazı yeni  gelişmelerde yaşanmaya devam etmekte.

HTC'nin U12 Plus modelini satıştan kaldırdılar


Son zamanlar içerisinde akıllı telefon pazarında istemekte olduğu sonuçları bir türlü elde etmeyi başaramayan HTC şirketinin cephesinden bazı yeni  gelişmelerde yaşanmaya devam etmekte. Yaşanılmış olan gelişme ile beraber, Mayıs ayı içerisinde tanıtımı gerçekleştirilen HTC U12 Plus modeli firmanın Çin’de yer alan resmi sitesi üstünden halen tespit edilemeyen bir sebepten ötürü satıştan kaldırıldı.

Tayvan asıllı teknoloji devi en son amiral gemisi modeli olan HTC U12 Plus modelini resmi Çin mağazası üstünde satıştan kaldırmış olduğu ortaya çıktı. Halen bahsi geçen durumla ilgili olarak resmi bir açıklamada bulunmamış olan HTC şirketinin resmi Çin sitesi üzerinde HTC U12 Plus modelinin stokta kalmamış olduğu belirtilmekte.

Bu hariç olarakta bir önceki nesildeki amiral gemisi HTC U11 modeli ve U11 Plus modelinin satışlarının sürdüğü bilgisine ulaşılan teknoloji devinin, halen niçin bu şekilde bir hamleye başvurmuş olduğu bilinmemekte.

Çin içerisinde yayınlanmış olan raporlara bakılırsa, HTC U12 Plus isimli modelinin bir takım teknik aksaklıklar ya da bir takım problemler sebebiyle satıştan kaldırılmış olduğu da ileri sürüldü. Tabii ki de, bahsi geçen bu durumun bir varsayımdan ibaret durumda bulunduğunu da belirtmekte bir yarar var. Gelecek günlerde yaşanılmış olan bu gelişmeyle alakalı olarak, HTC şirketi yetkililerinin resmi bir açıklama gerçekleştirmesi beklenmekte.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.