Yangın söndürülene kadar aşağıya inemediler

Bilecik kent merkezi içerisinde 3 katlı bir tane evde çıkmış olan yangın esnasında hasar gerçekleşti.

Yangın söndürülene kadar aşağıya inemediler


Bilecik kent merkezi içerisinde 3 katlı bir tane evde çıkmış olan yangın esnasında hasar gerçekleşti. Yangın sırasında dumandan dolayı aşağıya inememiş olan 6 aylık hamile olduğu açıklanan kadınla birlikte küçük kız, korku dolu anları da yaşamış oldu.

Alınmış olan bilgilere bakılırsa; merkez Bahçelievler Mahallesinde yer alan İstiklal 1. Sokak üstünde 3 katlı bir tane  apartmanın 1’inci katı içerisinde soba bacasından kaynaklanan bir yangın çıktı. Yangından sonra evi dumanlar sarmış durumdayken, içeride nedeni bilinmeyen bir sebepten ötürü bir patlama gerçekleşti. Yangın esnasında oturma odasının balkon kapısı  tamamen havaya uçarken, kapı ise apartman önünde yer alan sarmaşık dallarının üstüne düştü. Paylama esnasında bazı camlarında kırıldığı açıklanırken, yangın esnasında evde uyumakta bulunan Tevfik Gündüz kendisini dışarıya zor attı. Gündüz’e  ise olay yerine intikal eden 112 Acil Servis ekipleri olayın gerçekleştiği yerde müdahale ederlerken eşiyle birlikte çocukların evde yer almaması olası bir faciayı önlemiş oldu. 

Aynı apartmandaki 3. katta ikamet eden 6 aylık hamile olduğu açıklanan Esra Zengin ile birlikte 8 yaşında olduğu öğrenilen kızı Bahar Zengin apartmanı sarmış dumandan ötürü dışarıya çıkamadılar. Çareyi balkona çıkma konusunda bulmuş olan anne ve kız, itfaiye ekiplerinin çıkan yangını komple söndürmesinin sonrasında aşağıya inebildi. Anne ve kıza 112 Acil Servis ekipleri de olayın gerçekleştiği yerde müdahalede bulunurken ikisininde de sağlık durumlarının iyi olduğu bilgisine ulaşıldı. Anne  ile birlikte kıza komşuları da yardım ettiler. 

Diğer  taraftan, yangının soba bacası kısmından gaz sıkışmasından ötürü patlama yaşanmış olduğu bilgisine ulaşılırken, evde bir maddi hasar gerçekleşti.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.