Feci kazada 1 kişi  ağır yaralandı

Muğla ilinin Milas ilçesi içerisinde gerçekleşen feci trafik kazası esnasında 1 kişi ağır  bir şekilde yaralandı.

Feci kazada 1 kişi  ağır yaralandı


Muğla ilinin Milas ilçesi içerisinde gerçekleşen feci trafik kazası esnasında 1 kişi ağır  bir şekilde yaralandı.

Kaza ise, Yatağan - Milas karayolunun, Milas giriş kısmında gerçekleşti. Edinilmiş olan bilgiye bakılırsa; Yatağan yönünden, Milas ilçesine  doğru seyir durumunda bulunan Hasan Akkaya idaresinde olan 48 LK 565 plakasına sahip otomobil, şoförünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucunda kontrolden çıkarak, orta refüjde yer alan yönlendirme tabelasına çarpıp durabildi. 

Meydana gelmiş olan feci kaza esnasında otomobil şoförü olan Hasan Akkaya aracın içinde sıkışıp ağır bir şekilde yaralanırken, kaza ile alakalı olarak 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulunulmasının üzerine olayın gerçekleşmiş olduğu sağlık ile birlikte itfaiye ve  de polis ekipleri hızlı bir şekilde sevk edildi. İhbarın hemen sonrasında olayın gerçekleştiği yere ulaşmış olan Muğla Büyükşehir Belediyesinin, İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı Milas Grup Amirliğinin ekipleri yaralı  durumdaki sürücü Akkaya’yı bulunmakta olduğu yerden uzun uğraşlar sonucunda çıkarttı. 

Feci kaza esnasında ağır bir şekilde yaralanmış olan Hasan Akkaya, sağlık ekiplerinin olayın gerçekleştiği Milas’ta yapmış olduğu ilk müdahalenin hemen sonrasıda Muğla Eğitim ile Araştırma Hastanesi’ne sevk edilmiş durumdayken, durumunun ağır olduğu konusunda bilgiye ulaşıldı. 

Güvenlik güçleri ise meydana gelen bu kaza ile alakalı bir soruşturma başlattı. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.