Yarın ulaşım bedava olacak mı?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılmış olan açıklama içerisinde, ''Eğitim ve öğretim senesinin başlangıcından dolayı Pazartesi gününde saatler 06:00 ila 14:00 saatlerinin arasında havalimanına giden otobüs hatları haricinde bütün toplu ulaşım arabaları bedava bir şekilde hizmet veriyor olacaktır.

Yarın ulaşım bedava olacak mı?


İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılmış olan açıklama içerisinde, ''Eğitim ve öğretim senesinin başlangıcından dolayı Pazartesi gününde saatler 06:00 ila 14:00 saatlerinin arasında havalimanına giden otobüs hatları haricinde bütün toplu ulaşım arabaları bedava bir şekilde hizmet veriyor olacaktır. İstanbul kartlarınızı kullanıp bedava bir şekilde geçiş gerçekleştirebilirsiniz. Bütün öğrenci ile birlikte öğretmenlerimize başarılar diliyoruz'' şeklindeki ifadelere yer verildi.

Okullar yarın artık açılacak. Trafik yoğunluğu ile alakalı çeşitli önlemler alınmaya başlandı. İstanbul ili içerisinde pazartesi gününde saatler 06:00 ila 14:00 saatlerinin arasında toplu taşıma tamamen bedava olacak. Söz konusu bu açıklamayı İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Başkanı görevinde bulunan Ekrem İmamoğlu gerçekleştirmişti.

İmamoğlu konu ile alakalı olarak şu şekilde sözler kullanmıştı;

Almış olduğumuz meclis kararı ile birlikte okulların açılacak olduğu 9 Eylül tarihi içerisinde 06:00 ila 14:00 saatlerinin arasında toplu ulaşımları İstanbul ilinde yer alan hemşerilerimize bedava bir duruma getirdik. Toplu taşımanın kullanılmasını teşvik edebilmiş bir durumda bulunuyoruz. Öğrenci ile birlikte velilerimizin okullara gittiği esnada bedava bir şekilde toplu ulaşımla alakalı hizmetimizden yararlanmaları, trafiğe çıkmış olan bireysel araçların sayısını da azaltmış olacaktır. Dolayısı ile trafikle alakalı yükü azaltmış ve sonrasında da insanların yaşamını basitleştirmiş olacaklar. İETT otobüsleri de okulların açılmasından dolayı kış tarifesine geçmiş olacak.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.